Sjaji u 50-ima

Opa Sanja! Na izboru za Miss zablistala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izbor za zagrebačku ljepoticu došle su podržati mnoge poznate dame koje već dugo nismo vidjeli u javnosti.

U umjetničkom centru Lauba održana je Noć zagrebačke ljepote u sklopu koje je odabrana Miss Zagreba i Zagrebačke županije. Pobjednica je lijepa studentica Učiteljskog fakulteta Iva Butorac koja se bavi humanitarnim radom, a na ovaj se izbor prijavila s posebnim ciljem. Potporu su joj pružile i političarka Jadranka Kosor, Anđa Marić, Sementa Rajhard i druge dame iz javnog života.

Pogledaj i ovo Lucija Begić u top 40 Sjajne vijesti Lucija Begić pobijedila u kategoriji sport na Miss Svijeta, pomela je konkurenciju i zaslužila svoje mjesto u Top 40 u finalu 71. Miss World

Sanja o počecima u Fosilima: 'Ne znam što sam pjevala, sve mi je u magli'

No jedna je posebno i privlačila pozornost. Sanju Doležal dugo nismo vidjeli u javnosti, a zaista izgleda sjajno. U jednostavnim crnim hlačama i bijeloj košulji pokazala je svoju novu liniju i mladenačku frizuru.

Otkako su se raspali Novi fosili, posvetila se sebi a nedavno je upravo u inMagazinu otkrila i koji su joj novi izazovi u 50-ima. 'U pedesetima je život divan, još da malo manje bolje koljena bilo bi još bolje. A snagu u životu mi daju vjera, djeca, ljubav koju sam imala i koja još uvijek traje te svaki put kad svane sunce', tada je rekla Sanja.

Njeno drugo lice: Sanja Marin progovorila o golišavim scenama, braku i ljubavi

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina. A vjerovali ili ne, reportažu o ljepoti Hrvatica došla je snimiti i televizijska ekipa iz dalekog Japana. ne propustite!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene