Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgubiti voljenu osobu nije lako. Zadnja tri mjeseca Sanja Doležal s time se suočava…


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Život poznate pjevačice zadnjih nekoliko mjeseci nije lak. Sanja Doležal naglo je izgubila supruga, a tri mjeseca nakon tog događaja progovorila je o svom životu danas u intervjuu za Story.

Vezani članci Slika nije dostupna Hoće li istina o Zecu i Marinku napokon izaći na vidjelo? Slika nije dostupna Prijatelji i obitelj ispratili velikog glazbenika

Iza Sanje Doležal i Nenada Šarića je 18 godina braka, te 18-godišnji sin Luka i 16-godišnja kćer Lea. Upravo su joj oni bili najveća potpora.

Pjevačica Novih fosila polako vraća svoj život u normalu, koliko je to moguće, te nastavlja nastupati sa svojim matičnim bendom i pojavljivati se u medijima. 'Ljudi su mi govorili da sam previše normalna i obična za zvijezdu. No nisam ni odgojena da bih tražila privilegije', kaže Sanja o svom statusu.

>> 'Napustio nas je prerano za mene i našu djecu'

Dečki iz benda čekali na trenutak dok ne bude spremna na povratak. 'Bilo mi je potrebno dulje razdoblje, i to i dalje traje. Odlučila sam da ću i dalje raditi s novim fosilima, ali duboku ću tugu i dalje nositi u sebi', kaže Sanja. Razgovor o voljenom suprugu nije mogao proći bez suza, pa joj je posebno teško palo kada je počela pričati o djeci.

Znate kako kažu, vrijeme liječi sve rane. To je jedina utjeha…

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook