Zahtjevan novi projekt?

Jedna od najljepših glumica snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti, djeluje umorno i iscrpljeno

Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: AFP) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +0 Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Galerija

Sandra Bullock trenutačno snima novi Netflixov projekt, a u pauzi od snimanja fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju.

Holivudska glumica Sandra Bullock prije dvije je godine oduševila sve glavnom ulogom u Netflixovu filmu "Bird Box", a sada se vratila na posao te je nastavila snimati novi projekt ovog streaming giganta u Vancouveru. 56-godišnju glumicu fotografi su uhvatili u ležernom izdanju između snimanja.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock i Bryan Randall borio se u tajnosti O neizlječivoj bolesti od koje je preminuo partner Sandre Bullock puno se govorilo 2014. godine, evo kako se pokušala skrenuti pozornost na njezino postojanje

Na sebi je imala široku smeđu majicu, donji dio trenirke, natikače koje je obukla na bijele čarape te je lice sakrila zaštitnom maskom. Pandemiju koronavirusa shvatila je i više nego ozbiljno te ništa ne prepušta slučaju, a uz zaštitnu masku oko vrata je imala i plastični štitnik. Svi su primijetili da izgleda umorno i iscrpljeno, no to su pripisali napornom snimanju filma.

Sandra inače ne mari za šminku dok ne hoda po crvenim tepisima ili nije pred kamerama, a privatno voli da joj bude što udobnije te se tako i nosi. Prepoznatljiva je po svojoj crnoj kosi koju ne mijenja već godinama, a koja joj uvijek daje dašak elegancije.

Najnoviji Netflixov projekt koji Bullock snima još nema ime, a radi se o priči temeljenoj na knjizi "Unforgiven" autorice Sally Wainwright. U seriji će se glumica pojaviti kao Ruth Slater, žena koja je upravo izašla iz zatvora nakon što je odležala dugogodišnju kaznu ondje zbog ubojstva dvojice policajaca dok je bila tinejdžerica. Nakon izlaska iz zatvora Ruth kreće u potragu za svojom mlađom sestrom, koja je posvojena ubrzo nakon što je ona završila u zatvoru.

Viola Davis, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio i Aisling Franciosi samo su neki od glumaca koji će joj se pridružiti na malim ekranima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) +4 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Celebrity U 71. godini čeka šesto dijete: Njegova 34 godine mlađa supruga je trudna, ona će postati majka prvi put

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene