Sandra Bullock trenutačno snima novi Netflixov projekt, a u pauzi od snimanja fotografi su je uhvatili u ležernom izdanju.

Galerija


Holivudska glumica Sandra Bullock prije dvije je godine oduševila sve glavnom ulogom u Netflixovu filmu "Bird Box", a sada se vratila na posao te je nastavila snimati novi projekt ovog streaming giganta u Vancouveru. 56-godišnju glumicu fotografi su uhvatili u ležernom izdanju između snimanja.

Vezani članci Sandra Bullock Sve je raznježila: Ljubimica Amerike nakon 5 godina konačno odlučila svima pokazati posebnu joj osobu Ryan Gosling i Sandra Bullock Teško je povjerovati, ali njih dvoje bili su skupa prije gotovo 20 godina: On je od nje puno mlađi, ali to im nije smetalo

Na sebi je imala široku smeđu majicu, donji dio trenirke, natikače koje je obukla na bijele čarape te je lice sakrila zaštitnom maskom. Pandemiju koronavirusa shvatila je i više nego ozbiljno te ništa ne prepušta slučaju, a uz zaštitnu masku oko vrata je imala i plastični štitnik. Svi su primijetili da izgleda umorno i iscrpljeno, no to su pripisali napornom snimanju filma.

Sandra inače ne mari za šminku dok ne hoda po crvenim tepisima ili nije pred kamerama, a privatno voli da joj bude što udobnije te se tako i nosi. Prepoznatljiva je po svojoj crnoj kosi koju ne mijenja već godinama, a koja joj uvijek daje dašak elegancije.

Najnoviji Netflixov projekt koji Bullock snima još nema ime, a radi se o priči temeljenoj na knjizi "Unforgiven" autorice Sally Wainwright. U seriji će se glumica pojaviti kao Ruth Slater, žena koja je upravo izašla iz zatvora nakon što je odležala dugogodišnju kaznu ondje zbog ubojstva dvojice policajaca dok je bila tinejdžerica. Nakon izlaska iz zatvora Ruth kreće u potragu za svojom mlađom sestrom, koja je posvojena ubrzo nakon što je ona završila u zatvoru.

Viola Davis, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio i Aisling Franciosi samo su neki od glumaca koji će joj se pridružiti na malim ekranima.

U 71. godini čeka šesto dijete: Njegova 34 godine mlađa supruga je trudna, ona će postati majka prvi put