Opa!

Nikad izazovnija Sandra Perković fotkom s plaže društvene mreže dovela do usijanja: "Brončana ljepotica!"

Sandra Perković Sandra Perković DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Galerija

Sandra Perković na Instagramu je objavila fotografiju s plaže na kojoj je u minijaturnom bikiniju zauzela izazovnu pozu.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) zapalila je Instagram svojom novom fotografijom.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Pozirala je na plaži u minijaturnom bikiniju sa zlatnim gornjim i šarenim donjim dijelom u kojem je pokazala svoje savršeno istrenirano tijelo, a pohvalila se i brončanim tenom.

"Dosadni utorak", našalila se u opisu fotke na kojoj je zauzela zavodljivu pozu, no nije otkrila gdje trenutno uživa, a vrući prizor je raspametio njezine obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Brončana ljepotica", "Opa", "Auuu, gori sve", "Ideš", "Wow", "Uživaj, zaslužila si", pisali su joj u komentarima uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a fotka je brzo skupila i nekoliko tisuća lajkova.

Sandra je i nedavno očarala svoje pratitelje na Instagramu fotkom na kojoj nosi malu bijelu haljinu i čini se da je svi jedva čekaju vidjeti u nesportskim izdanjima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo +3 Petar Grašo Celebrity Urnebesni komentar Enisa Bešlagića o novom paru na estradi mnoge je nasmijao do suza: "Realno, to samo Grašo može reći"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Celebrity Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene