Uživa u Italiji

Sandra pozirala u ultrakratkoj suknji i naglasila nikad tanji struk: "Zasjenila si toranj"

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +1 Sandra Perković (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Perković uživa u susjednoj nam Italiji čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Naša uspješna atletičarka Sandra Perković na svom se profilu na Instagramu pohvalila fotografijama s odmora u Italiji, a njezini su obožavatelji zaključili kako nikad nije bolje izgledala.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Sandra je posjetila tamošnje znamenite lokacije, a najviše pažnje i lajkova dobila je fotografija iz Pise na kojoj pozira u kratkoj traper suknji, koja je savršeno naglasila njezin tanak struk i mišićave noge.

"Zaljubljena sam u tebe. Ne u to kako izgledaš, nego u to tko si. Iako, izgledaš jako dobro", napisala je Sandra uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Osim kosog tornja u Pisi, posjetila je i Firencu, Ferrarijev muzej, Veneciju te uživala u talijanskim delicijama.

"Zasjenila si toranj", "Drago mi je što vidim u svojoj zemlji", "Kraljica Pise", "Baš ti je moćna slika", "Najljepša si", poručili su joj obožavatelji.

Sandra je nedavno napravila pravi zaokret u karijeri i odlučila se okušati u glumačkim vodama i to u glazbenom spotu grupe Best čiji je pjevač Marino Jay njezin prijatelj. Sandra je novom ulogom pokazala kako nije samo sportašica svjetskog kalibra, već se sjajno snalazi i u glumačkim vodama. Plijenila je pažnju upravo svojim anđeoskim izgledom u bijeloj haljini, a oduševljeni prolaznici su je pozdravljali na svakom uglu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +4 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Celebrity Fanovi zabrinuti za omiljenog im glumca: Zapuštenog i neurednog gotovo ga nitko nije prepoznao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene