Pa wow!

Sandra Perković nikad zgodnija: S ovom frizurom još je nismo vidjeli, a i našminkana je tip-top!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj je imala dugu pletenicu, koja joj odlično stoji!

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) na Instagramu se pohvalila fotkom s jednog snimanja, a malo kome je promaknuo njezin blistavi izgled. Perković je kosu imala svezanu u visoku i dugu pletenicu, a s takvim imidžem je rijetko kada imamo priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Stil je upotpunila naušnicama, ogrlicom, prstenjem i besprijekornim make-upom, a dobila je redom samo komplimente. "Predobra", "Wow, super", "Uh la la", samo su neki od komentara koje su pisali njezini pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Prije samo nekoliko dana Sandra je sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem uživala na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji te je objavljivala fotke u kupaćim kostimima.

Nakon što je sve rastopila romantičnom fotkom poljupca uz zalazak sunca, pratitelje na Instagramu počastila je još jednim pogledom na njezino isklesano i preplanulo tijelo u badiću.

"Život je kao džungla, ako niste jaki, netko će vas pojesti", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu životinjskog i cvjetnog uzorka, s izrezom koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake.

Inače, Sandra i Edis su u dugogodišnjoj vezi, a upoznali su se 2012. te je godinu dana kasnije on postao njezin trener.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene