Kakva ljepotica

Sportski elegantna i maksimalno senzualna: Sandra Perković zablistala u ulozi modela

Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) +0 Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Galerija

Najuspješnija svjetska atletičarka Sandra Perković prvi se put našla u ulozi modela.

Kolike bi žene na svijetu potpisale da prije tridesetog rođendana postanu ono što je njoj pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović (Foto: Jelena Balić) "Resort 2019" Dvostruki modni spektakl: Aleksandra Dojčinović najavljuje ljeto iz snova

S dvadeset i osam godina Sandra Perković u svoju je biografiju u sportskom smislu upisala sve što se upisati dalo. Dvostruka je olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja, četverostruka europska, a sa šest uzastopnih Dijamantnih liga i najuspješnija atletičarka tog prestižnog natjecanja u povijesti.

Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Foto: Jelena Bali?

Uz sve to, dugogodišnja je ambasadorica brenda Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije kreacije odijeva u gotovo svim prilikama, pa izbor Sandre kao zaštitnog lica posljednje Lei Lou kampanje nikoga nije pretjerano iznenadio.

Lijepa sportašica zablistala je tako u, za nju, sasvim novoj ulozi i to modela za aktualnu ready-to-wear kolekciju  i pokazala kako je moda danas rezervirana za sve žene koje se u svojoj koži osjećaju sretno i zadovoljno.

Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Foto: Jelena Bali?

Streetstyle editorijal zanimljiv je miks lepršavih haljinica s volančićima, glamuroznih večernjih toaleta i traperica u kombinaciji s pufnastim košuljama. Aleksandrine kreacije Sandrin su omiljeni izlet iz vlastite komfort zone športskih tajica i trenirki, pa danas i više nego uspješno balansira između romantičnih haljina i sandala, kao i onih uskih u kombinaciji s tenisicama, što je naša najveća atletičarka svih vremena sjajno uklopila u svoju estetiku, koja je, dakle, s jedne strane športsko elegantna, a s druge maksimalno senzualna.

Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Foto: Jelena Bali?

U aktualnoj ready-to-wear kolekciji poseban je akcent stavljen na dodatke, ponajprije na trendi, mini, ‘bucket’ torbice kao hit sezone, kao i one klasičnog "kovčežić" kroja, koje nikada ne izlaze iz mode. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene