Sandra Perković nabacila je dekolte i oduševila brojne frajere, ali i žene.

Galerija


Sandra Perković sve više pozornosti daje svojem izgledu. Iako smo je nekada gledali gotovo isključivo u sportskim izdanjima, Sandra je danas većinom u elegantnim izdanjima kada su u pitanju pojavljivanja u javnosti.

Vezani članci Jacques Houdek - 1 Poznati Hrvati obilježili Dan sjećanja emotivnim objavama na društvenim mrežama Sandra Perković Sandra Perković u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli, pored fotke bujnog dekoltea poslala znakovitu poruku

Tako je naša proslavljena sportašica ovaj put bila na dodjeli nagrada Međunarodne atletske federacije u Monacu te iskoristila priliku da još jednom pokaže kako izgleda u seksi izdanju.

Njezin dekolte vrlo je brzo prikupio brojne lajkove, ali i komentare. ''Kraljica ljepote'', ''Nevjerojatno si lijepa'', ''Obožavam Sandru'', samo su neki od komplimenata koje je Sandra dobila ispod fotografije na svojem profilu na Instagramu.

No nije to sve. Sandra je pozornost plijenila i na Gavelinim večerima, gdje je bila u društvu bivšeg dečka Edisa Elkasovića. Na ruci je imala prsten koji je bliještao od kamenčića, no Sandra nije potvrdila da riječ o zaručničkom. ''Pa nije baš zaručnički. Ne bih voljela od muhe praviti slona'', kazala je Sandra za Story.

Nakon što ga nitko od najdražih nije posjetio, Srećko iskreno priznao: "Osjećam se iskorišteno"

Legendarna zavodnica 19 godina mlađeg Talijana napucala zbog 10 godina mlađeg

Slavni tenisač ima jako zgodnu sestru koja ga je i upoznala sa ženom njegova života