Brutalno lijepa

Vamp izdanje naše Sandre Perković ostavit će vas bez daha: Ovakav dekolte još nismo vidjeli...

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Perković ušla je u Novu godinu ljepša no ikad!

Poznata hrvatska sportašica Sandra Perković na sporstkim natjecanjima osvaja medalje, a na Instagramu srca obožavatelja. Ova 29-godišnja atletičarka znana je u cijelom svijetu po svojim sportskim uspjesima, a našoj je javnosti još dobro poznata i kao velika ljubiteljica modnih trendova, šminkanja i općenito dotjerivanja. 

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 4 ''Mila...'' Matija Vuica podijelila još neviđene fotografije naše proslavljene sportašice u vjenčanici koju je dizajnirala, sve to uz divne riječi!

Kako većinu vremena provodi u sportskim opravicama, ponekad Sandra ima posebnu potrebu istaknuti svoju ženstvenu stranu, a kada to učini - obori nas s nogu. 

Tako je prigodno za kraj 2019. i početak Nove godine 2020. pozirala na Instagramu u crnoj haljinici jako dubokog dekoltea kakav na njoj još i nismo imali prilike vidjeti. Uz fotografiju koja je u vrlo kratkom vremenu prikupila tisuće lajkova, Sandra je napisala i podužu objavu u kojoj se oprostila od stare, te pozdravila godinu pred nama. 

"Apsolutno predivna", "Najljepša", "Bravo kraljice, neka ti 2020. bude odlična", "Elegantna ljepota i izvana i iznutra", komentirali su neki od fanova, a i Iva Jerković je Sandri poručila kako je jednostavno divna. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godina je na izmaku 🌟 Vrijeme je da se zahvalim svojem timu koji su moj užurbani i sportski život nadasve olakšali . Mojoj dragoj @leilou_official u čijim 👗 uvijek zabljesnem na svim “nesportskim” događanjima , dragoj @evelin.benkovic i njezinom @salon_evelin 💇🏼‍♀️ koji vješto njeguje moju kosu i uvijek ju uredi baš po mojem “guštu”, slatkoj @madebyiva čiji make up 💄 rijetko kad prođe nezapaženo, @drlejla_kazinic_kreho koja zna da sva ljepota i zdravlje dolazi iznutra 🥒🥬🥦, @zlatni_centar_lewiko čiji 💎 su zaista vječni, @ivajerkovic i njezinom @laritastudio 💅🏼🧖🏼‍♀️ koja uvijek je tu i kad sve ne ide bas po planu 🙆🏼‍♀️ te kako to biva, šećer dolazi uvijek na kraju @poliklinikadrjelenajakic 💆🏼‍♀️ koja svojim znanjem i iskustvom drži moju kožu i ten “bezvremenskim” bez obzira s kakvim vanjskim nedaćama se moje tijelo susreće kroz godinu . Veliko Vam hvala ❤️ što ste dio mojeg ZLATNOG tima!! VOLIMO SE i LJUBIMO u 2020. 💕 Vaša Sandra 🙋🏼‍♀️ #TeamSP #ForeverYoung #LeiLouGirls #AleksandraDojcinovic #TeamEvelin #EvelinBenkovic #Kérastase #DrJelenaJakic #Mesoestetic #MesoesteticAdria #DrLejlaKazinicKreho #DRNB #IvaJerkovic #LaritaStudio #LeWiKo #ShineOnTime #VolimStoSeVolimo

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Profimedia) Ellie Goulding (Foto: Instagram) Ellie Goulding (Foto: Instagram) +0 Ellie Goulding (Foto: Instagram) Celebrity Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene