Sami komplimenti

Sandra pokazala lice bez trunke šminke i pokupila brojne pohvale: "Ti si tako prekrasna"

Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sonja Dvornik 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković (Foto: Instagram) Galerija

Sandra Perković objavila je na Instagramu fotografiju u prirodnom izdanju.

Naša proslavljena i jedna od najuspješnijih atletičarki Sandra Perković, koja osim sjajnim rezultatima pažnju javnosti plijeni i atraktivnim izgledom, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke na licu i oduševile svoje obožavatelje.

"Svaki je dan drugačiji, neki su dani bolji od drugih, ali bez obzira na sve izazove, ustanem i živim ih", napisala je Sandra uz objavljenu fotografiju.

Njezino prirodno izdanje nekima je najljepše pa su joj u komentarima uputili brojne pohvale i komplimente, a to joj, vjerujemo, itekako laska.

"Ti si tako prekrasna", "Predivna djevojka", "Pametna si i lijepa", "Moja žena", "Daaaa, prekrasna si", neki su od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Inače, Sandra se nedavno našla u sasvim novoj ulozi nakon što je prihvatila glumački angažman u spotu splitske grupe Best i pokazala talent za koji nismo znali da ga ima, a nakon toga otputila se na zasluženi odmor u susjednu nam Italijuali i daleki Japan. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene