Srcem i dušom

Na istom stadionu Sandra Perković je prije pet godina osvojila zlato! ''Neka se povijest ponovi''

Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (FOTO: Instagram) Sandra Perković (Foto: Jelena Balić) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Screenshot: Video) Sandra Perković iskreno razgovarala s novinarima IN Magazina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Sandra Perković (Foto: AFP) Galerija

Sandra Perković objavila je dirljivu poruku uoči utakmice s Francuskom.

Sandra Perković prisjetila se svojeg boravka u Rusiji i to upravo na Lužnjiki stadionu. Ona je na istom tom mjestu slavila i baš zato se nada kako će Hrvatska opet slaviti u Moskvi.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Svi su gore Ćorluka ima još jedan razlog da ''razvali'' Francuze! Stigla mu je i buduća supruga!

Sandra je Vatrenima poslala dirljivu poruku, ali i golemu podršku u večerašnjoj utakmici. Ovo je mjesto gdje Hrvatska može pobijediti, dokazala je Sandra, pa se nada da će se isto dogoditi i našim nogometašima danas.

''2013. godine, nakon golemog fijaska u mojoj karijeri, kad je na moje ime bačena ljaga, odlučila sam da ću upravo na ovom istom stadionu, na kojem naši Vatreni igraju večeras, gledati kako se podiže hrvatska zastava i svira naša himna. Ostavila sam svoje srce i dušu na stadionu Lužnjiki i tu osvojila svoje prvo zlato na Svjetskom prvenstvu. Neka se povijest ponovi'', napisala je Sandra Perković uoči velikog finala na Svjetskom nogometnom prvenstvu'', stoji u emotivnoj objavi Sandre Perković.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene