Sandra Perković objavila je dirljivu poruku uoči utakmice s Francuskom.

Galerija


Sandra Perković prisjetila se svojeg boravka u Rusiji i to upravo na Lužnjiki stadionu. Ona je na istom tom mjestu slavila i baš zato se nada kako će Hrvatska opet slaviti u Moskvi.

Vezani članci Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus se skinula i po svome tijelu ispisala imena hrvatskih reprezentativaca Franka Batelić (Foto: Instagram) Ćorluka ima još jedan razlog da ''razvali'' Francuze! Stigla mu je i buduća supruga!

Sandra je Vatrenima poslala dirljivu poruku, ali i golemu podršku u večerašnjoj utakmici. Ovo je mjesto gdje Hrvatska može pobijediti, dokazala je Sandra, pa se nada da će se isto dogoditi i našim nogometašima danas.

''2013. godine, nakon golemog fijaska u mojoj karijeri, kad je na moje ime bačena ljaga, odlučila sam da ću upravo na ovom istom stadionu, na kojem naši Vatreni igraju večeras, gledati kako se podiže hrvatska zastava i svira naša himna. Ostavila sam svoje srce i dušu na stadionu Lužnjiki i tu osvojila svoje prvo zlato na Svjetskom prvenstvu. Neka se povijest ponovi'', napisala je Sandra Perković uoči velikog finala na Svjetskom nogometnom prvenstvu'', stoji u emotivnoj objavi Sandre Perković.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on