imala je dobar povod!

Sandra Perković zablistala u bjelini pa sama priznala da izgleda bolje nego ikad, a otkrila je i zašto

Sandra Perković - 4 Sandra Perković - 4 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 4 +0 Sandra Perković - 5 Galerija

Sandra Perković je na Instagramu objavila fotografiju s proslave svojeg 31. rođendana na kojoj pozira u elegantnoj bijeloj haljini.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković ovog ponedjeljka napunila je 31 godinu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Rođendan je proslavila u elegantnoj bijeloj haljini u kojoj je očarala svoje pratitelje na Instagramu, a i sama je priznala da izgleda bolje nego ikad.

"Sjajna stvar oko starenja je što ne gubite sve godine koje ste proživjeli! Ja ne starim, ja samo postajem bolja", napisala je slavljenica na društvenoj mreži, a uslijedila je lavina rođendanskih čestitki i komplimenata na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Sretan rođendan ljepotice", "Predivna djevojko", "Otani uvijek tako vedra i lijepa", pisali su joj obožavatelji iz cijelog svijeta, a rođendan su joj čestitali i domaći celebrityji, među kojima su Marko Grubnić, Saša Lozar, Matija Vuica, Iva Šarić i brojni drugi.

Sandra na svojem Instagramu sve češće, uz fotografije s treninga i natjecanja, dijeli i privatne trenutke, a nerijetko pozira i u društvo svojeg dečka Edisa Elkasevića.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene