Bilo je veselo!

Neven Ciganović uživao u izlasku gdje su bili mnogi poznati Hrvati, Sandra Perković na rođendan pokazala noge u mini haljini

Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Neven Ciganović Marko Lukunic/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Neven Ciganović Sandra Perković i Ana Radišić - 2 Sandra Perković i Ana Radišić - 1 Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 4 Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 5 Neven Ciganović - 1 +13 Neven Ciganović - 2 Galerija

Sandra Perković i Neven Ciganović bili su jedni od brojnih poznatih koji su prisustvovali rođendanskoj proslavi podcasta Ane Radišić u zagrebačkom hotelu, a Sandra je slavila još jednom prigodom!

Sandra Perković i Neven Ciganović bili su jedni od mnogih poznatih koji su stigli na proslavu rođendana podcasta Ane Radišić, a plijenili su pažnju svojim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 2 Ovo još nismo vidjeli! Našu uspješnu sportašicu na dan vjenčanja dočekalo je predivno iznenađenje: ''Najljepše i najslađe!''

Sandra je za prigodu odjenula crvenu čipkastu haljinu koja je prianjala uz njenu istreniranu figuru, a da se posebno sredi imala je i još jedan povod.

Naša atletičarka slavila je i 32. rođendan pa joj je organizatorica proslave Ana Radišić poklonila i rođendansku tortu koja je bila ukrašena zanimljivim detaljima koji obilježuju Sandrinu sportsku karijeru poput medalja te šminke koju Sandra voli koristiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Sandra je rođendansku fotografiju postavila i na Instagram uz opis: ''Dovoljno stara da znam bolje, ali opet dovoljno mlada da budem neiskusna'', a komentari su preplavljeni čestitkama.

Neven Ciganović za proslavu je odlučio odjenuti tamno smeđe odijelo s crnom majicom ispod sakoa, a na nogama je imao i zanimljive cipele koje su podsjećale na vojne čizme.

Rođendanskoj proslavi prisustvovali i brojni drugi poput Bojane Gregorić Vejzović te Kristine Krepele i Marina Miletića kojima je ovo bio prvi službeni zajednički izlazak nakon dugih šuškanja o vezi.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Goldblum sa suprugom Emilie Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 1 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 4 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 3 +16 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 5 Celebrity U 63. je prvi put postao otac i to sve zbog 30 godina mlađe ljepotice koja mu je promijenila pogled na ljubav

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 9 +9 Rita Ora - 8 Celebrity U bikiniju s opakim tangicama malo je toga ostavila mašti, obline se uvijek potrudi staviti u prvi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene