Predivna!

Sandra Perković oduzima dah u glamuroznoj bijeloj haljini, posebno se ističe zanimljivi dekolte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković je svojim pratiteljima na Instagramu čestitala Božić u glamuroznom izdanju za koje je dobila brojne komplimente.

Naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković (31) u zadnje vrijeme odmara od sportskih krpica i sve je češće imamo priliku vidjeti dotjeranu.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Za blagdane se posebno potrudila te je svojim izdanjem sve ostavila bez daha.

"Dragi moji prijatelji, sretan vam Božić. Od srca želim Vama i Vašoj obitelji puno ljubavi, blagostanja, srdačnosti, poniznosti , vjere i ufanja! Bog je samo jedan, a mi svi ponosni zvati se djecom njegovom!" napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj sjedi ispod božićnog drvca u glamuroznoj bijeloj haljini s perjem i zanimljivim dekolteom s prozirnom detaljem uz koju je stavila i upečatljive srebrne naušnice. Potrudila se i oko frizure i šminke, a posebno se istaknuo crveni ruž na njezinim usnama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Perkovic (@discus70queen)

"Očaravajuća", "Prekrasna ženo", "Najljepša naša", "Gospodarica zgodnica", redale su se pohvale ispod fotke za koju je Sandra skupila i na tisuće lajkova.

Sportašica u zdanje vrijeme ne prestaje iznenađivati obožavatelje svojim ženstvenim izdanjima i ne može se obraniti od komplimenata.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene