Doslovno!

Zacementirala je svoje mjesto u hollywoodskoj povijesti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 26 godina karijere hollywoodksa ljubimica Sandra Bullock dobila je čast ostaviti otiske ruku i nogu spred kineskog teatra gdje su to prije nje učinili i brojni kolege.

Sandra Bullock zacementirala je svoje mjesto u hollywoodskoj povijesti.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve gore i gore Pogledajte kako izgleda luksuzni stan posrnulog glumca koji je u teškim problemima, prodaje pogled o kojem većina može samo sanjati

'Imam puno sreće što mogu raditi ovo što radim danas. Lijepo je biti ispred kamere, iako ni to uvijek nije bajno. No ono što ti ostaje na kraju dana su obitelj i prijatelji', rekla je Sandra.

Iz prvog reda glumicu je podržao najdraži muškarac - posvojeni sin Luis, ali i brojni prijatelji. Chelsea Handler, poznata televizijska voditeljica i komičarka u svom se govoru i našalila na glumičin račun.

>> Dogodila se katastrofa - Odlebdjela bespomoćno u beskrajnu tamu!

Svoje otiske Bullock je ostavila neposredno prije promocije najnovijeg filma Gravitacija, čija je premijera održana na filmskom festivali u Veneciji. U filmu su Georgege Clooney i ona jedini glumci - tumače astronaute koji nakon nesreće ostaju lebdjeti bespomoćno u beskrajnoj tami… No, kaže Sandra, obožavatelji će se i neugodno iznenaditi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene