Preslatko!

Sve je raznježila: Ljubimica Amerike nakon 5 godina konačno odlučila svima pokazati posebnu joj osobu

Sandra Bullock (Foto: IMDB) Sandra Bullock (Foto: IMDB) IMDB 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: IMDB) Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +0 Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Galerija

Sandra Bullock prije pet godina je posvojila djevojčicu Lailu koja se sada prvi put službeno s njom pojavila ispred kamera.

Holivudska glumica Sandra Bullock bila je jedna od gošća u uživom prijenosu emisije "Red Table Talk" posvećenoj temi Majčina dana, a tom je prigodom svijetu predstavila svoju 8-godišnju kći Lailu kako bi zajedno zahvalile medicinskoj sestri iz jedne lokalne bolnice.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock (Foto: Profimedia) Pomladila se Je li pretjerala s korekcijama? 54-godišnja miljenica publike pokazala zategnuto lice bez ijedne bore

55-godišnja Sandra je u emotivnom obraćanju zahvalila sestri April zbog borbe protiv koronavirusa na prvoj crti, a onda je otkrila da joj i njezina kći Laila, koju javnost dosad nije upoznala, ima također nešto za reći.

"Imam ovdje nekoga tko želi nešto reći April", rekla je glumica kada joj se malena Laila pridružila ispred kamere.

"Hvala ti April za sve što si napravila, za svakoga. Ostanite na sigurnom", rekla je slatka djevojčica, a Sandra dodala da će ona kao njezino najmlađe dijete spasiti svijet njihove obitelji.

Sandra ima dvoje djece, 10-godišnjeg sina Louisa kojeg je posvojila 2010. godine i kći Lailu koju je posvojila 2015. godine, a oboje su rođeni u Louisiani. O posvojenju Laile emotivno je progovorila u intervjuu za magazin People.

"Kada pogledam Lailu, nemam nimalo dvojbe da se ona nalazi upravo ondje gdje bi trebala biti. Mogu vam sa sigurnošću reći da su mi moja djeca došla u vrijeme baš kada su trebala. Moju obitelj povezuje raznolikost, ljubav i razumijevanje. To je obitelj", izjavila je tada glumica.

Sandra, koja je svojom simpatičnošću i osobnošću stekla nadima ljubimice Amerike je osim u djeci, sreću pronašla s fotografom Bryanom Randallom, kojeg je također dugo skrivala od očiju znatiželje javnosti, i to nakon burnog razvoda od Jessieja Jamesa koji ju besramno varao i ponizio. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene