Pogađate?

Osoba godine je...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza nje je uspješna godina, a upravo je postala i još bolja...

Iza slavne glumice Sandre Bullock uspješna je godina, a upravo je i proglašna osobom godine po izboru magazina Entertainment Weekly.

Pogledaj i ovo showbuzz A svi žele... Zajedno nakon 20 godina? To se nikada neće dogoditi!

Slavna Oscarovka ove je godine publiku očarala u dva velika filmska naslova: 'The Heat' i ' Gravity'.

Film 'The Heat' sa Sandrom Bullock i Melissom McCarthy nastao je iz ljubavi prema tzv. buddy-cop policijskim filmovima. Ipak, postoji jedna velika razlika: 'Potpuno smo promijenili žanr tako što smo dodali grudi', šali se Bullock. Iako potpuno suprotnih karaktera, glumice se nalaze u ulozi specijalnih agentica koje su pune neobuzdanog smijeha i pravih emocionalnih izazova.

>> Sandra Bullock o 'Gravitaciji': 'Ovo je priča o tome što nas motivira kad se čini da nema svjetla na kraju tunela'

U filmu Gravitacija, partner Sandre Bullockk je oskarovac George Clooney. Sandra u ovom filmu glumi astronautkinju koja koja uslijed tehničke nezgode biva odsječena od svoje kapsule, a Clooney tumači njezinog kolegu astronauta koji je s njom boravio na svemirskoj stanici i pokušava joj pomoći.

Sandra je svojim idejama pridonjela filmu te zajedno sa redateljem Alfonsom Cuaronom promijenila početni scenarij. Prema početnom scenariju, Sandru bi na Zemlji čekalo njezino dijete, ali Sandra je predložila da njezin lik, Dr. Ryan Stone, bude majka preminulog djetete. 'Ona je izgubila dijete, nema se čemu vratiti kući, praktički je robot. To je bila moja ideja i Alfonsu se svidjela' kaže Bullock.

'Zahvalna sam na prilici koja mi se pružila. Rad na ovom filmu naučio me stvarima o svemiru i prolaznosti života te sam imala priliku raditi s divnim ljudima. Također, film mi je pomogao da shvatim koliko smo sretni da imamo atmosferu', dodaje Bullock.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene