Sandra Bullock otkrila kakve je simpatije gajila prema glumačkom kolegi Keanu Reevesu.

Galerija


Holivudska glumica Sandra Bullock prisjetila se prošlosti i davne 1994. godine kada je snimala film "Brzina" s kolegom Keanuom Reevesom.

Vezani članci Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) O njihovoj se ljubavi šuška mjesecima, a nakon što su prekinuli sa svojim partnerima opet ćemo ih gledati skupa? Salma Hayek (Foto: Profimedia) Hrvatska postaje omiljena destinacija Hollywooda: U planu još jedno snimanje sa slavnim facama

Oscarom nagrađena 54-godišnja glumica tako je otkrila kako skoro nije dovršila snimanje jer joj je bilo poprilično teško raditi i koncentrirati se na posao, i to zbog zgodnog Keanua.

"Bilo mi je teško. Bilo mi je stvarno teško ostati ozbiljna. Pogledao bi me i ja bih ostala paf", ispričala je Sandra u televizijskoj emisiji voditeljici Ellen DeGeneres.

Ellen ju ju upitala na to jesu li izlazili i bili zajedno.

"Nikad nismo izašli. Vjerojatno je bio problem u meni. Nisam mu se svidjela. Ali pretpostavljam kako smo bili predugo prijatelji", sa smiješkom je priznala Sandra.

Podsjećamo, Sandra je nedavno zaintrigirala javnost svojim mladolikim izgledom i potaknula brojna nagađanja kako je pretjerala s estetskim zahvatima. 

Rakitićeva supruga pokazala svoje novo izdanje, a veliku promjenu napravila je zbog jedne fotografije

Stigla i službena potvrda: Beckham objavio fotografiju s dvije godine starijom manekenkom

Holivudski miljenik promijenio je samo jednu sitnicu na licu i sad svi kažu da se pomladio za 10 godina

Ima 21 godinu, najmlađa je milijarderka na svijetu, a sada je i među najbogatijima u SAD-u