hollywood šuška

Novi dečko, novi život: Sandra planira vjenčanje - stiže i beba?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je dugo skrivala privatni život nakon razvoda, Sandra Bullock sada planira vjenčanje a izgleda kako dolazi i prinova u obitelji.

Sandra Bullock svojim ulogama na filmu uvijek uspije zabaviti svoje obožavatelje, no kada je njezin privatni život u pitanju malo je rezerviranija. Ipak, izgleda kako je opet našla ljubavnu sreću i to s bivšim modelom i danas uspješnim fotografom Bryanom Randallom.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock i Bryan Randall borio se u tajnosti O neizlječivoj bolesti od koje je preminuo partner Sandre Bullock puno se govorilo 2014. godine, evo kako se pokušala skrenuti pozornost na njezino postojanje

Žene to vole? On je jako grub i ekstremno arogantan frajer sumnjive prošlosti - on je novi dečko Sandre Bullock

Osim toga, američki mediji pišu i kako Sandra planira i proširenje obitelji. 51-godišnja glumica navodno želi posvojiti djevojčicu kako bi njezin posvojeni sin Louis (koja je posvojila 2010. u New Orleansu) ima društvo. Navodno se i njezin novi dečko preselio u njezinu vilu na Beverly Hillsu, a šuška se i o vjenčanju  lijepe Oscarovke

Par je do sada skrivao vezu, no nisu mogli svoju sreću dugo tajiti tako da se prije mjesec dana ipak saznalo koga Sandra ljubi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene