Iako mnogi priželjkuju da Sandra Bullock i George Clooney budu zajedno, to se izgleda ipak neće dogoditi a slavni zavodnik objasnio je i zašto.


Na premijeri filma 'Gravitacija' u New Yorku odlično su se zabavljali, tako da nije ni čudno što su mnogi pomislili kako bi glumica Sandra Bullock i stari šarmer George Clooney bili sjajan par.

Vezani članci Slika nije dostupna Čak 11 glumica odbilo ulogu u filmu godine! Slika nije dostupna Osoba godine je...

No, to se izgleda ipak neće dogoditi nakon više od 20 godina prijateljstva, a Clooney je i objasnio zašto!

>> Poljupci i osmjesi na crvenom tepihu: Samo dobri prijatelji?

'Bila je u vezi s mojim najboljim prijateljem, tako da je tu nepisano pravilo s prijateljima, ako znate na što mislim. Poznajemo se jako, jako dugo', ističe George za E!Online no to ne umanjuje želju obožavatelja da se njih dvoje doista i spoje jer su oboje sjajni, zgodni i duhoviti - i oboje su slobodni.

'Mi smo valjda jedini koji nisu izlazili u industriji. Mislim da je to jer smo preslični', rekla je Sandra u nedavnom gostovanju kod Jay Lena.

>> Izgubili svaki kontakt sa Zemljom i svaku šansu za spas!

Sandra Bullock i George Clooney zajedno glume u novom filmu 'Gravitacija'. Gdje je Dr. Ryan Stone (Bullock) briljantna je medicinska inženjerka kojoj je ovo prva misija, a uz nju je iskusni astronaut Matt Kowalski (Clooney), završe u svemiru na rutinskoj misiji koja završava katastrofom. Letjelica je uništena, a Stone i Kowalski ostaju sami u tami svemira, gdje imaju samo jedan drugoga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook