Sandra Bagarić podijelila je fotografiju sa sinove maturalne, na kojoj se pojavila u haljini s dubokim dekolteom.

Galerija


Operna pjevačica Sandra Bagarić na društvenim se mrežama pohvalila važnim događajem u svojoj obitelji, maturalnom večeri sina Marka. Na svom profilu na Facebooku Sandra je objavila fotografiju na kojoj pozira s Markom, njegovom djevojkom Sarom i suprugom Darkom. No pažnju je, između ostalog, privukla zapravo Sandrina haljina s dekolteom u prvom planu.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije? Fani Stipković (Foto: Instagram) Golišavo izdanje najseksi novinarke s Korčule otkrilo da ispod haljine ne nosi ništa

"Moja prva maturalna. Ja nisam imala svoju ’92, rat u Sarajevu. Srce mi je tako puno, ponosna sam, a i Saru sam upoznala... Marko, hvala ti što si najbolji", napisala je Sandra koja na fotografijama blista od sreće i ponosa.

Iako se većina njezinih prijatelja na Facebooku složila u tome da izgleda sjajno, nekima se njezin odabir nije svidio.

"Žena na maturalnoj večeri sina nosi haljinu sa dekolteom do pupka! Nebitno to što ta haljina dobro stoji, ali ovo nije prigoda za takvu haljinu", zaključio je jedan od njih.

 

Alka Vuica s 58 godina objavila fotografiju u toplesu, fanovi u šoku: "Moram popiti tabletu za tlak"