Prošlog petka u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski koncert su održala četiri poznata imena - Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić Dujmović i Dražen Bratulić.

Galerija


Ove žene imaju glas i stas.

Vezani članci Uske haljine U uskim haljinama pokazale da nemaju što skrivati, ponosne su na sve što im je priroda poklonila Uske haljine Kad bi njihove haljine mogle govoriti, vjerojatno bi tražile pomoć jer su toliko uske da ne mogu disati

Prošlog petka u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na početku OFF ciklusa koncert su održala četiri poznata imena.

Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Vlatka Burić Dujmović i Dražen Bratulić oduševili su okupljene gledatelje, no kao i obično, dame su privukle najviše pažnje, i to ne samo glasom.

Naime, i Sandra i Vlatka potrudile su se da zablistaju u punom sjaju, a po dvije haljine koje su izabrale za ovu glazbenu večer bile su sve samo ne dosadne i uniformirane.

Posebno ne one Vlatkine, jer i ona zelena plišana s prorezom te duga crvena naglasile su njezin dekolte, pa vjerujemo kako je muški dio publike uživao i u vizualnom djelu koncerta.

S druge strane, Sandra je izabrala nešto zatvorenije modele, a u dugoj žutoj haljini A-kroja izgledala je poput princeze.

Fotografije sa sinoćnjeg događaja u Lisinskom pogledajte u našoj galeriji. 

 

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na koncert Prljavaca stigla u trapericama i kožnoj jakni, pa opalila selfie s bendom