Sandra Bagarić i Ana Rucner zablistale su na drugoj večeri Zagreb Fashion Destinationa.

Galerija


Operna pjevačica Sandra Bagarić i glazbenica Ana Rucner pokazale su kako prate trendove i još jednom nas podsjetile koliko dobro i seksi žena može izgledati u odijelu muškog kroja.

Vezani članci Ana Rucner - 1 Zaigrana Ana Rucner blista u seksi izdanju na plaži, a na njenu ljepotu nije ostala imuna ni domaća pjevačica Suzy Josipović Redžepagić - 3 Kojim su se poslovima bavili poznati Hrvati prije slave: "Sjećam se prve prakse, kruh sam prodavala"

Sandra i Ana družile su se na drugoj večeri Zagreb Fashion Destinationa, gdje su doslovno zablistale u elegantnim izdanjima.

Sandra je odjenula ljubičasto odijelo prekriveno šljokicama koje su "it uzorak" sezone, a ništa manje trendi nije bila ni Ana koja se također odlučila za ljubičasto odijelo ali od satena.

U modnoj večeri Zagreb Fashion Destinationa uživale su i Tara Rosandić, Zrinka Cvitešić, Ana Rucner, Sandra Bagarić, Anita Dujić, Jelena Lešić, Sementa Rajhard, Petra Kurtela, Ana Begić Tahiri, Tihana Harapin Zalepugin, Lana Gojak, Andreja Bistričić, Borna Kotromanić, Zoran Aragović, Marijana Mikulić, Ivana Delač, Nabilah Harron, Gina Victorija Damjanović, Lucija Ćustić-Luce i brojni drugi. 

Severina zabrinula fanove fotografijom iz bolničkog kreveta, saznali smo o čemu je riječ