Njegov mali svijet

Sandi Cenov objavio fotku s 12 godina mlađom suprugom koju ne viđamo često, u badiću pokazala liniju za poželjeti!

Sandi Cenov Sandi Cenov Sandi Cenov/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Ilina i Sandi Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi Cenov Sandi Cenov +12 In Magazin: Sandi Cenov Galerija

Sandi Cenov objavio je na Instagramu fotografiju s 12 godina mlađom suprugom Ilinom i oduševio pratitelje.

Sandi Cenov i njegova supruga Ilina uživaju na ljetnom odmoru u Opatiji, a na profilu na Instagramu pohvalio se kako uživaju opušteni i nasmiješni na plaži.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov - 2 privukla pažnju Supruga Sandija Cenova baš se istaknula u masi, evo kako izgleda bolja polovica našeg pjevača koju ne viđamo često!

"Red smijeha, red ljubavi, red sunca i red mora. I glazba. Moj mali svijet i jos jedno ljeto za pet!!!!", napisao je 54-godišnji pjevač uz fotografije na kojima on i Ilina poziraju zajedno, a na kojima pokazuju top formu i liniju za poželjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Sandijevo srce zadnjih 16 godina pripada odvjetnici Ilini s kojom je u sretnom braku i zajedno imaju dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikulu, a čini se da su zaljubljeni kao prvog dana.

Par se upoznao 2005. na poznatom skijalištu Nassfeld, a 2006. vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Prije toga sudbonosno "da" izgovorili i na Baliju, no morali su odraditi hrvatsko vjenčanje kako bi brak bio valjan.

Sandi iza sebe ima jedan propali brak. Prva supruga mu je bila Miss Hrvatske 1994. godine Branka Bebić, danas Krstulović, koja će ostati upamćena kao jedna od dama iz "zlatnog doba hrvatskih misica". Branka i Sandi bili su pravi "it" par, a zaljubljeni pjevač misicu je zaprosio javno uz pjesmu "Žena budi mi ti", koja je postala veliki hit.

Ipak, vrlo su brzo shvatili da nisu jedno za drugo pa tako ni njihov brak nije dugo potrajao, no rastali su se kulturno.

Zanimljivo, Branka je 1994. krunu Miss Hrvatske preuzela od Splićanke Fani Čapalije, koju je Sandi također neko vrijeme ljubio, no s njom je navodno prekinuo zbog Branke koju je dugo osvajao.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 2 +13 Vlaho Arbulić - 1 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene