Sandi Cenov je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Tonyjem Cetinskim, a pratitelji su primijetili da izgledaju poput braće.

Galerija


Naš pjevač Sandi Cenov na Instagramu se prisjetio nekih prošlih vremena te je objavio fotografiju iz mladosti na kojoj sjedi iz Tonyja Cetinskog. Hashtagom je dao do znanja da je fotka nastala devedesetih godina, a u opisu je napisao "Uspomene". Nije trebalo dugo da brojni njegovi pratitelji primijete koliko sliče jedan drugome.

Vezani članci Tony Cetinski Cetinski emotivnom objavom otkrio ime i spol djeteta koje će dobiti njegov sin Christian: "Čekamo te, tvoj nono" Frano Lasić Ovi domaći zavodnici su rekorderi po razvodima, jedan je proveo tek 21 dan u braku, no nisu izgubili vjeru u ljubav

"Kad sam bila mala, uvijek sam mislila da su Sandi i Tony braća! Ova slika potvrđuje sličnost", "A joj kako ste mladi", "Ajme kapice", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Sandi je inače na domaćoj glazbenoj sceni dugi iz godina i iza sebe ima brojne uspjehe. Domaći pjevač voli pohvaliti i kolege s naše scene, a za In Magazin je nedavno komentirao Albinu Grčić i njezinu pjesmu "Tick-Tock" s kojom će nas glazbenica predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. "U Hrvatskoj općenito što god čovjek danas napravi javno, prevladavaju negativni komentari, od sto njih dva su pozitivna, a 98 negativnih. Ne znam zašto smo takvi, a s ovom pobjedničkom pjesmom mi se čini da smo pola-pola, što je već sjajan uspjeh za našu zemlju. To je izvrsna pjesma za Eurosong i mislim da će nas izvrsno predstaviti u svijetu", rekao je Cenov.

Inače, Sandi i dalje aktivno objavljuje novu glazbu, a njegove pjesme nerijetko dolaze u sam vrh domaćih top-ljestvica.

Ima samo 19 godina, a društvene mreže joj već vrve obnaženim fotkama, što će njezin slavni otac reći na to?

Atraktivne Srpkinje razvalile pozornicu na drugoj probi za Eurosong, šuška se i da je jedna od njih među natjecateljima našla dečka