što se vama čini?

Sandi Cenov se prisjetio prošlih vremena fotkom s Tonyjem Cetinskim, neki kažu da izgledaju poput braće

Sandi Cenov Sandi Cenov Vlatka Vužić Artkom/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandi Cenov Galerija

Sandi Cenov je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Tonyjem Cetinskim, a pratitelji su primijetili da izgledaju poput braće.

Naš pjevač Sandi Cenov na Instagramu se prisjetio nekih prošlih vremena te je objavio fotografiju iz mladosti na kojoj sjedi iz Tonyja Cetinskog. Hashtagom je dao do znanja da je fotka nastala devedesetih godina, a u opisu je napisao "Uspomene". Nije trebalo dugo da brojni njegovi pratitelji primijete koliko sliče jedan drugome.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov u izlasku sa suprugom Sandi Cenov u prošlosti je ljubio dvije misice, majka mu je plakala dok je ženio jednu, a onda je pronašao sreću s odvjetnicom!

"Kad sam bila mala, uvijek sam mislila da su Sandi i Tony braća! Ova slika potvrđuje sličnost", "A joj kako ste mladi", "Ajme kapice", samo su neki od komentara ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov)

Sandi je inače na domaćoj glazbenoj sceni dugi iz godina i iza sebe ima brojne uspjehe. Domaći pjevač voli pohvaliti i kolege s naše scene, a za In Magazin je nedavno komentirao Albinu Grčić i njezinu pjesmu "Tick-Tock" s kojom će nas glazbenica predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. "U Hrvatskoj općenito što god čovjek danas napravi javno, prevladavaju negativni komentari, od sto njih dva su pozitivna, a 98 negativnih. Ne znam zašto smo takvi, a s ovom pobjedničkom pjesmom mi se čini da smo pola-pola, što je već sjajan uspjeh za našu zemlju. To je izvrsna pjesma za Eurosong i mislim da će nas izvrsno predstaviti u svijetu", rekao je Cenov.

Inače, Sandi i dalje aktivno objavljuje novu glazbu, a njegove pjesme nerijetko dolaze u sam vrh domaćih top-ljestvica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene