Sandu Sandali gledatelji "Supertalenta" upoznali su 2019. godine, kada se prvi put pojavila u showu, ali nije prošla dalje, a sada se vratila i svojim pjevanjem, ali i izjavama, ponovno izazvala negodovanje žirija.

Galerija Sanda Sandali Sanda Sandali Sanda Sandali +12 Martina Tomčić, Sanda Sandali

U četvrtoj emisiji "Supertalenta" ponovno smo imali priliku vidjeti samoprozvanu opernu pjevačicu Sandu Sandali, koja se u show prijavila i 2019. godine.

Vezani članci Azra Grljević - 1 Azrin atraktivni nastup posebno je opčinio Bilmana, ali začarao je i sve ostale: Evo kako je proslavila prolazak u finale Supertalenta! Martina Tomčić - 1 Nikad glamuroznija Martina Tomčić u haljini sa zanimljivim prorezom: ''Promjena koja se ne može ne primijetiti!''

Tada se baš i nije proslavila i od žirija je dobila samo negativne komentare, a Martina Tomčić joj je otvoreno rekla i da je više nikada ne želi čuti.

Ona se ipak odlučila vratiti, a objasnila je i koji je bio problem s njezinim zadnjim nastupom u showu.

"Tada se dogodio jedan mali problem, pjevala sam preglasno i preblizu mikrofonu, što je onemogućilo transformaciju mog glasa preko elektronskih uređaja, ja sam bila jako razočarana, bila sam u dilemi, ja znam da ja znam pjevati, i da mogu jako visoko i nisko, pa sam odlučila istrenirati svoj glas, nadam se da će to sad biti bolje", ispričala je prije svog nastupa Sanda koja je rođena Zagrepčanka, ali živi u Švicarskoj.

Žiriju nije bilo jasno zašto je opet došla, pitali su ju što se promijenilo u ovom periodu, na što je rekla da je puno spavala i sanjala da se riješi problem s koronom, a tvrdi i da je našla lijek.

"Ja sam u 11. mjesecu prošle godine oboljela od korone, napravila sam si rakiju s ljekovitim biljkama, počela sam to odmah konzumirati, i nakon deset sati nestali su svi problemi i simptomi. Poslije toga sam napravila test i bio je negativan. Shvatila sam da su te biljke direktno uništile taj virus korone, ponudila sam to drugima i svi su ozdravili u vrlo kratkom rok. Biljka o kojoj je riječ je špicasti trputac po kojem gazimo svaki dan", ispričala je i ostavila žiri u šoku. Šokirala ih je i svojom pričom o duhovima za koje kaže da ih vidi i komunicira s njima jer je direktno povezana s Bogom.

Korona, kako kaže, nije ostavila posljedice na njezin glas, a ovaj put je odlučila pjevati "O Sole Mio". No žiri opet nije bio oduševljen i jedino joj Janko Popović Volarić nije dao "X" tijekom nastupa, a Davor Bilman joj je rekao da ne zna pjevati.

Kad je napustila pozornicu kazala je kako se više nema namjeru vratiti u show pa je najavila i veliku elementarnu katastrofu 2023. godine.

Supertalent je emisija zabavnog karaktera. Stavovi i komentari kandidata izrečeni u prilogu ne predstavljaju stavove Nove TV.

''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić! Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar +7 Antonio Mitar

Uz svemirsku haljinu i najveću frizuru dosad Šuput otkrila jedan detalj o sebi: ''Bilo je to 30 dana nakon poroda!'' Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +16 Maja Šuput

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju