Iskreno o poslu

'Samo se plavuša da 'nagu...' da se diže tako rano ujutro!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Barbara Kolar oprostila se s ekipom Jutarnjeg showa Antene Zagreb. Nasljedniku Saši Lozaru je poručila: 'Samo se plavuša da 'naguzit' da se diže tako rano ujutro!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

'Barbi ne voli da sunce budi ju i zato sjedi već od 06:00 u studiju i uvijek s osmjehom, al' tako ti je to kad voli posao. Kad zaspe umorna odmah poslije Dnevnika to je zato što u pet se zbudila, i da ne zaboravim reći vam usput da je volim! Ona zna baš sve! Kakvo vrijeme biti će i gdje su gužve nesnosne. Ujutro ne idem van, priznajem da najveći sam fan! Slušao sam Barbi svaki dan!', ovo su stihovi kojima je Tony Cetinski ispratio svoju omiljenu radijsku voditeljicu u novi termin.

Barbara Kolar ugostila je Tonyja u svom posljednjem Jutarnjem showu.

'Od svih domaćih pjevača najviše nas je puta posjetio upravo Tony. Zato je njemu pripala čast i zadovoljstvo umiroviti ovu varijantu Jutarnjeg showa', rekla je Barbara, a zatim je uslijedila pjesma koja neodoljivo podsjeća na pjesmu 'Kad žena zavoli', a kojoj je svoj prepoznatljivi potpis dao Barbarin kolega Luka Bulić.

>> Barbara Kolar se oprašta s gostima: Zahvalila se hokejašu na pipkanju!

Barbara od danas više ne budi Zagrepčane no ne ide daleko jer će je oni već od sutra moći slušati u terminu od 9 do 12 sati. Svoj je mikrofon svečano danas prepustila Saši Lozaru koji priznaje da se njegova trema od vođenja najslušanijeg jutarnjeg showa u državi sad već pretvorila u slatko iščekivanje.

'Njihovo vrijeme tek počinje. Zadovoljstvo mi je predstaviti novi Jutarnji show Antene Zagreb koji počinje sutra od 06:00. Sa srećom i ponosom mogu reći da Jutarnji show ostaje u rukama jedne plavuše. To je jedino moguće jer samo se plavuša da 'naguzit' da se diže tako rano ujutro!', ovim je riječima Barbara Dočekala Sašu, a na pitanje što možemo očekivati od novog showa Saša je odgovorio jednostavno da će biti 'Ludilo!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene