Sjećate se ovoga?

Izlasci, žene, nogomet, moda, sin... to je život Sammira u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest koja je obilježila vikend u nogometnom svijetu svakako je ona o izbacivanju Sammira iz Dinama. No poznati Brazilac nije samo obilježio svijet nogometa, već i domaći showbizz.

Sammira dugo prati nadimak 'zločestog dečka' Dinama, a sada je očito sve to došlo na naplatu.

Pogledaj i ovo Majda Burić privukla pozornost Naša saborska zastupnica privukla pozornost onim što je nosila u ruci na sjednici, sve će vam biti jasno kad vidite fotografiju

'Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama', jučer je objavio Zoran Mamić.

>> Sammir otkrio s koliko je Hrvatica bio

Što je točno napravio nije još poznato, no Sammir je u prošlosti bio poznat po svojem tulumarenju, noćnim izlascima, nepoštivanju pravila, ... kao i po svojem ljubavnom životu i odnosu s Yasmine s kojom ima i sina.

>> Sammir izbačen iz momčadi Dinama: Može potražiti novi klub!

Prisjetili smo se i nekih intervju koje je dao još u Red Carpetu, kao i modnih revija koje nije propuštao te drugih detalja iz Dinamove svlačionice koje je dijelio na Twitteru.

U prošlogodišnjem intervju rekao je kako ne žali što je došao u Dinamo, a posebno mu se sviđa noćni život u Zagrebu kao i lijepe sugrađanke s kojima se zabavljao. 'Volim izlaziti u Zagrebu, po Jarunu', tada je priznao. No osim što je poznat kao buntovnik, priznao je i kako je dosta emotivan te da ga pogađaju loši medijski natpisi.

Kao najveći 'kiks' navodi večer kada je morao prenoćiti u zatvoru, a priznao je i kako mu plaćanje kazni za prekršaje nisu strane.
On je jedan od nogometaša koji se voli uređivati i posebnu pažnju pridodaje svojem izgledu. 'Ja sam ljubitelj mode, kako na terenu, tako izvan njega. Uvijek pokušavam biti u modi', rekao je Brazilac koji uvijek 'pokušava biti najljepši'.

Sa svojim kolegama suigračima i na Twitteru je raspravljao o modi, ali i o parfemima. Tako medijima nije mogla promaknuti ni prepiska oko parfema i koji je najbolji.

Sammir se nedavno opet pomirio s Yasmin s kojom ima 2-godišnje sina. Nakon što je postao otac, ipak se malo promijenio. Kada je prvi put primio sina u naručje čak je i zaplakao. 'Naučio bih sina, da ako će biti nogometaš, ne izlazi previše', priznao nam je Sammir.

Koji je sljedeći njegov korak, saznat ćemo ubrzo... Sammir je u Dinamu od 2006., a u međuvremenu je dobio hrvatsku putovnicu i obukao dres vaternih. Za Hrvatsku je odigrao četiri utakmice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene