"Ovo je sve!"

Sobin objavio urnebesni video i nasmijao obožavatelje: "Ono kad pitaš Ivana Šarića za poduku"

Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Galerija

Slavko Sobin i Ivan Šarić zajedno su otplesali sambu.

Glumac Slavko Sobin i komičar Ivan Šarić pokazali su sjajne plesačke sposobnosti sa svojim partnericima Gabrielom Pilić i Paulom Jeričević u showu "Ples sa zvijezdama", a svojim su obožavateljima odlučili pokazati kako to izgleda kada njih dvojica zajedno krenu plesat.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Večer puna uzbuđenja! Napeta završnica showa: Plesna avantura gotova je za Josipu i Damira, žiri je za ostale parove bio široke ruke!

Naime, Slavko je na svom profilu na Instagramu objavio video u kojem s Ivanom pleše sambu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Ono kad nisi baš ni žiriju (4ti) a bome ni publici (6ti) pa pitaš Ivana Šarića za poduku", napisao je Slavko uz urnebesni video koji je nasmijao obožavatelje na društvenim mrežama.

"Dvojica najdrazih i najsimpaticnijih natjecatelja", "Ovaj video je sve", "Kraljevi", "Nema dalje", "Pa ako ovo nije za 10, ja ne znam što je", samo su neki od oduševljenih komentara.

"Novi" plesni par komentirala je i Slavkova plesna partnerica Gabriela koja mu je u šali poručila da je "gotovo i da mijenjaju partnere".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +0 Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Celebrity Prva fotografija iz Rovinja koju je Ryan Reynolds objavio na Instagramu i više će vas nego iznenaditi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene