Slavko Sobin i Ivan Šarić zajedno su otplesali sambu.

Galerija


Glumac Slavko Sobin i komičar Ivan Šarić pokazali su sjajne plesačke sposobnosti sa svojim partnericima Gabrielom Pilić i Paulom Jeričević u showu "Ples sa zvijezdama", a svojim su obožavateljima odlučili pokazati kako to izgleda kada njih dvojica zajedno krenu plesat.

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Napeta završnica showa: Plesna avantura gotova je za Josipu i Damira, žiri je za ostale parove bio široke ruke! Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Sonja i Gordan oprostili se od "Plesa sa zvijezdama": "Hvala glasačima, plesali smo za vas"

Naime, Slavko je na svom profilu na Instagramu objavio video u kojem s Ivanom pleše sambu.

"Ono kad nisi baš ni žiriju (4ti) a bome ni publici (6ti) pa pitaš Ivana Šarića za poduku", napisao je Slavko uz urnebesni video koji je nasmijao obožavatelje na društvenim mrežama.

"Dvojica najdrazih i najsimpaticnijih natjecatelja", "Ovaj video je sve", "Kraljevi", "Nema dalje", "Pa ako ovo nije za 10, ja ne znam što je", samo su neki od oduševljenih komentara.

"Novi" plesni par komentirala je i Slavkova plesna partnerica Gabriela koja mu je u šali poručila da je "gotovo i da mijenjaju partnere".

Prva fotografija iz Rovinja koju je Ryan Reynolds objavio na Instagramu i više će vas nego iznenaditi