Polusestra od Meghan Markle, Samantha Markle dovršila je knjigu koja je u pretprodaji, a strani mediji su prošle godine izvijestili da je glumica plakala kada je saznala za memoare.

Galerija


Samantha Markle (56), polusestra od Meghan Markle (39) dovršila je memoare u kojima je navodno otkrila neke obiteljske tajne. 

Vezani članci Princ Harry i Archie Princ Harry se hvalio svojim sinom Archiejem i otkrio njegovu prvu riječ: "Urnebesan je, već pjeva pjesme" Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica nema milosti za Harryja i Meghan: Iako joj uskoro stiže novo praunuče, najavila je nove sankcije!

Kako piše Daily Mail, knjiga nosi naziv "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1" ("Dnevnik nasrtljive princezine sestre prvi dio"), a bit će u prodaji u petak u Americi. Usto, u tijeku su i prednarudžbe preko interneta.  

Samantha je još 2016. najavila da je počela pisati memoare, a prema riječima izdavačima na 330 stranica Meghanina polusestra je razotkrila skrivene tajne svoje obitelji, progovorila o njihovom disfunkcionalnom odnosu te o odnosima u kraljevskoj obitelji. 

Meghan, koja trenutno živi u kalifornijskom gradu Santa Barbara, s mužem, princem Harryjem i njihovim sinom Archiejem (1), ranije je isticala da su Samanthine tvrdnje apsurdne. Knjiga, koja je već od najave o izlasku izazivala kontroverze, reklamira se zanimljivim opisom. 

"Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine u svijetu u kojem društvene etikete definiraju tko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge", istaknula je izdavačka kuća Barnes & Noble. Inače, prema pisanju stranih medija, Samantha, koja živi na Floridi, posljednji put je vidjela polusestru 2008., a godinama vrijeđa Meghan u intervjuima. 

Nazvala ju je površnim penjačem po društvenoj ljestvici, isticala da je zamrznula odnose s njihovim ocem i ostatkom obitelji, rekla da nema nimalo ljudskosti i dala joj nadimak "vojvotkinja gluposti". 

Strani mediji su u veljači prošle godine pisali da se Meghan rasplakala kada je saznala da je njezina polusestra pisala knjigu o njoj i uskoro će ju objaviti. Samantha je rekla da se posvetila pisanju u travnju 2016. kada je veza Meghan i princa Harryja postala javna. 

Pogrešan odabir tajica 51-godišnje ljepotice, kroz prozirni materijal naziralo se više nego što je trebalo