Samantha Heathwood šokirala je svojim dekolteom.

Galerija


Samantha Heathwood je australska TV voditeljica na kanalu Channel Nine. I svoj posao radi korektno, no sada joj se dogodilo nešto što se možda nije smjelo dogoditi.

Vezani članci Megan Barton-Hanson (Foto: Profimedia) Pretjerala je i s dekolteom i s prorezom: Mišljenja o haljini ove reality zvijezde poprilično su podijeljena Margot Robbie (Foto: Getty Images) Ljepotica u zagrljaju zgodnih kolega u haljini koja joj je zadavala puno problema, asistent spašavao situaciju

Naime, voditeljica se pojavila u sakou koji stvara vrlo čudan dekolte. Riječ je o sakou australskog dizajnera Scanlana Theodorea, koji je već podigao prašinu prije devet godina kada je isti odjenula Natarsha Belling s TV postaje Ten Ten.

Radi se o sakou čiji okovratnik ide u oblik muškog spolovila pa su gledatelji doslovce prasnuli u smijeh kada su je vidjeli. Dakako, društvene mreže bruje o ovome, a vama nudimo mogućnost da ga vidite jer ovo je teško ponovljivo. Video niže pokazuje kako je ovaj ''seksi'' dekolte izgledao na Samanthi, a kako na Natarshi.

 

Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu