Žari i pali

Bila je seks simbol osamdesetih: I na pragu 50-e oduzima dah!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žarila je i palila britanskom scenom 80-ih, bila predmet želje muškaraca diljem svijeta, no i danas izaziva divljenje. I sa 49 godina, izgleda fantastično!

Samantha Fox često je proglašavana jednom od najseksepilnijih žena osamdesetih godina, a isto tako, bila je jedna od najfotografiranijih žena te dekade

Pogledaj i ovo showbuzz Touch me GRUDIMA JE ZALUDILA SVIJET - 30 godina od velikog praska

Karijera zgodne Samanthe započela je s njezinih 16 godina kada se u toplesu slikala za tabloid 'Sun'. Fotkanje joj je momentalno donijelo planetarnu popularnost koju je mlada Britanka dobro iskoristila. 1986. godine započela je glazbenu karijeru hitom 'Touch Me' koji se u čak 17 zemalja probio na prvo mjesto top ljestvica. 

Seks bomba od 153 centimetra i danas izaziva pozornost!

Uslijedili su i hitovi 'Nothing's gonna stop me now', 'I surrender', 'Another woman' koji su je proslavili diljem svijeta. 

Uz sav uspjeh, Samantha je uvijek izgledala fantastično - raskošnih oblina i zategnuta tijela, muškarci su o njoj maštali, a dečki lijepili njene postere na zidove svojih soba. 

1999. započele su glasine o Samanthinoj seksualnoj orijetaciji, a 2003. godine priznala je kako je lezbijka te kako svoj život želi provesti sa svojom menadžericom, Myrom Stratton

Samantha Fox i David Hasselhoff dolaze u Hrvatsku!

Iako je žarila i palila osamdesetih te bila svojevrsni zaštitni znak tog desetljeća, Samantha i danas, u 49. godini izgleda odlično te i dalje nastupa i izaziva divljenje. 

 

A photo posted by Samantha Fox (@samanthafoxofficial) on

 

A photo posted by Samantha Fox (@samanthafoxofficial) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene