Sam Smith objavio je fotografiju u kupaćim gaćicama s odmora u Italiji.

Galerija


Britanski glazbenik Sam Smith uživa u suncu Italije gdje se nalazi na odmoru posljednjih nekoliko dana. Pritom djeluje kao da se provodi kao nikad u životu čime se pohvalio na profilu na Instagramu gdje ga prati više od 13 milijuna obožavatelja.

Vezani članci Vili Beroš Ministar Beroš sa sastanka u Italiji poručio: ''Zatvaranje granica zasad ne dolazi u obzir'' Koronavirus u Italiji U Italiji porastao broj umrlih od koronavirusa, u Austriji zabilježena dva slučaja zaraze

Pritom je otkrio kako je trenutno u Italiji koju obilazi luksuznim brodom, na čijoj je palubi pozirao samo u kupaćim gaćicama i košulji. To se svidjelo vjernim fanovima koji su ga pohvalili.

"Sviđa mi se to samopouzdanje i što tako pokazuješ tijelo", poručio mu je jedan od njih.

Tvorac brojnih glazbenih hitova na društvenim je mrežama podijelio i pogled s broda koji oduzima dah, a pohvalio se i šetnjom u talijanskom gradiću društvu dvije prijateljice koje je nazvao s "ljubavi njegova života".

Sam je poznat po svojoj otvorenosti i iskrenosti pa ne skriva kako se neko vrijeme borio s anksioznošću i depresijom, zbog čega je i drastično smršavio. Otvoreno je priznao da je gay, a nedavno i kako se nikada nije osjećao ugodno u tijelu muškarca.

"Odkad sam bio maleni dječak, maleno ljudsko biće, nisam se osjećao ugodno kao muškarac. Stvarno nikada nisam. Ponekad pokazujem svoju mušku stranu, a ponekad ženskku, ali negdje na sredini te promjene sam se počeo zaista osjećati jako depresivno i tužno. Ne znam tko sam, gdje sam, što radim i osjećam se nejasno i neshvaćeno od strane samog sebe. Shvatio sam da je to zato što se ne uklapam nikamo. Prošlu večer sam se družio s mamom i rekla mi je nešto predivno. A to da joj je laknulo što ja i članovi obitelji imam načina za objasniti to sada, jer me izjedalo cijelog života. Mama je vidjela kako se mučim", izjavio je u svibnju 27-godišnjak za British GQ magazine.

Sam dosad nije imao puno sreće u ljubavi pa je tako 2015. godine četiri osvojena Grammyja posvetio bivšem koji mu je slomio srce i bio mu inspiracija za album. Posljednji partner bio mu je glumac Brandon Flynn iz popularne serije "13 reasons why", no ni ta veza nije uspjela.

Tako je to kad ljubiš 24-godišnjakinju: 51-godišnji DJ iskrivio policu da se uljepša na fotki