novi par

Strastveni poljupci na ulici: Nakon ljubavnih brodoloma napokon pronašao sreću i pokazao novog dečka

Sam Smith (Foto: Instagram) Sam Smith (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith (Foto: Instagram) Sam Smith (Foto: Instagram) +0 Sam Smith (Foto: Instagram) Galerija

Sam Smith otvoreno je priznao da je gay prije nekoliko godina, a prije dvije godine rastao se od dečka Brandona Flynna.

Britanski pjevač i tvorac popularnih balada Sam Smith u Londonu je pokazao novog dečka Shahmira Sannija. Povezivali su ih još u lipnju ove godine, no pjevač onda ništa nije komentirao. Ljubav je pronašao nakon nekoliko propalih veza, a slavnog pjevača paparazzi su uhvatili dok se na cesti ljubio s novim dečkom te nisu skidali ruke jedan s drugoga.

Pogledaj i ovo showbuzz ups, izgleda bolno! Pogledajte kako to izgleda kad celebrityji pretjeraju sa sunčanjem, ovih fotografija danas se sigurno srame!

Sam dosad nije imao puno sreće u ljubavi. Naime, 2015. godine četiri osvojena Grammyja posvetio je bivšem koji mu je slomio srce i bio mu inspiracija za album. Posljednji partner bio mu je glumac Brandon Flynn iz popularne serije "Trinaest razloga", no ni ta veza nije uspjela.

"Obojica su previše zauzeti svojim karijerama te zbog toga među njima nije uspjelo. Zaista su se zaljubili, no prezatrpani rasporedi su ih razdvojili", govorili su izvori bliski pjevaču prije dvije godine.

Smith je priznao kako je zbog prekida dugo bio tužan jer mu je to bila najznačajnija veza u životu.

Sam je poznat po svojoj otvorenosti i iskrenosti pa ne skriva kako se neko vrijeme borio s anksioznošću i depresijom, zbog čega je i drastično smršavio. Otvoreno je priznao da je gay.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Uskočila u lepršavu haljinicu ispod koje nije nosila ništa, svi su se okretali za njom dok se ležerno šetala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene