Radi se o Salmi Hayek, koja je u Lijepu Našu stigla zbog potrebe snimanja svog novog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Galerija


Glumica je posljednjih tjedana na Instagramu objavljivala samo fotografije iz Hrvatske.

Vezani članci Dlanovi umjesto grudnjaka Grudnjake zamijenile dlanovima: Imaju pune ruke posla, ali trud se isplatio Zaigrale se s pojasima Zaigrale se s pojasima: Recept je poprilično jednostavan, a rezultati su bombastični

Radi se o američko-meksičkoj glumici Salmi Hayek, koja je u Lijepu Našu stigla poslovno, zbog potrebe snimanja svog novog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Salma je zajedno s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom stanke od snimanja iskoristila za razgledavanje Rovinja, a sada i Rijeke, u koju se preselio filmski set, dok bi od 1. svibnja spomenuti glumci trebali uživati i u Zagrebu.

Glumica je privatno posjetila i prekrasne Brijune sa suprugom, francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom, no ovoga puta na Instagramu je objavila intimnu fotografiju iz kreveta na kojoj se pohvalila tetovažom ptice na grudima.

"Mali detalj tajne tetovaže Sonie Kincaid", napisala je pokraj fotografije, no poznato je kako zanosna Meksikanka nije ljubiteljica tinte te se radi o lažnoj tetovaži za potrebe snimanja spomenutog filma.

Hayek je na jednoj fotografiji otkrila kako njezin lik u filmu ima i veliku tetovažu na desnoj ruci.

Ipak, malo tko je gledao u pticu...

Fatalnoj Talijanki vjetar rastvorio haljinu pa je zamalo pokazala više no što je htjela