Jedna od naljepših

Na crvenim tepisima blista, ali najsretnija je baš ovakva: Vatrena latina pokazala sijedu kosu i lice bez šminke

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Galerija

Salma Hayek je na Instagramu pokazala sijedu kosu i lice bez šminke i priznala da više nema problema sa samopouzdanjem.

Latino ljepotica i jedna od najslavnijih holivudskih zvijezda Salma Hayek odvažila se pokazati da je unatoč tituli jedne od najljepših na svijetu, i ona "samo obična žena" koja se trudi nositi sa svojim godinama i onime što starenje nosi, i to najbolje kako zna.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

53-godišnja Salma je cijelom svijetu odlučila pokazati kako izgleda sa sijedim vlasima koji zapravo nisu neobična pojava za njezinu dob, ali obožavatelji ju jednostavno nisu navikli gledati u takvom izdanju, već u onom besprijekornom, bilo da se radi o filmskom platnu ili pojavljivanju na crvenim tepisima.

"U iščekivanju promjena, konačno sam se riješila izrasta", napisala je glumica uz dvije fotografije, jednu koja ju prikazuje u prirodnom izdanju, sa sijedim vlasima i bez šminke na licu, i drugu s novom bojom kose i sa šminkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma se na ovu objavu odlučila nakon što je nedavno priznala da su joj najdraži oni dani kada uopće ne nosi šminku i kada se osjeća svježe, a tom je prilikom također pokazala prirodno lice. Nedavno je bila priznala kako je u prošlosti imala problema sa samopouzdanjem i nije znala kako voljeti samu sebe, otkrila je za magazin People.

"Kada pogledam sebe u tridesetima ili u četrdesetima, vidim sebe kao prekrasnu ženu, ali u tim godinama to nisam mislila. Bila sam previše samokritična", priznala je.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Celebrity Slave se odrekla još prije 20 godina, pa lijepoj glumici nije problem šetati bez grudnjaka pred fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene