VIKALA I MAHALA RUKAMA

Bijesna Salma Hayek optužila supruga da ju vara: ''Tko je je***a Elena?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek se nije mogla suzdržatI. Pročitala je poruke u suprugovom mobitelu i optužila ga za preljub.

Meksička glumica Salma Hayek tijekom gostovanja u talk showu "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" otkrila je jednu zanimljivu anegdotu koju je doživjela u svom dugogodišnjem braku. Salma je ispričala kako je posumnjala da ju njen muž, francuski biznismen François-Henri Pinault vara.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ona je bomba! Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

Objasnila je kako su odlučili da se u njihovoj kući govori engleski, budući da ona govori španjolski, a muž francuski. Budući da suprug ima prilično jak francuski naglasak, ona i kći Valentina su ga često zezale zbog toga, rekla je Samla i otkrila što joj je muž jednom prilikom rekao. ''Znaš što, uzet ću si profesora engleskog i riješiti ću se naglaska prije tebe'' , ispričala je Hayek. Budući da to više nije spominjao,glumica je  zaboravila na to sve do jednog dana kada je na suprugovom mobitelu ugledala poruku.

"Bok, ovdje Elena. Ako želiš poboljšati svoj engleski moraš vježbati. Želiš li vježbati sada?", pisalo je u poruci. ''Ja sam Meksikanka – znate da se tako nešto ne može završiti dobro'', Bila je bijesan i suzdržavala se sve do večere. ''Tko je je***a Elen'', kazala je Hayek. Odgovorio je da ne poznaje nikakvu Elenu. Tada mu je odbrusila. "Reci ti toj Eleni da ja znam engleski i da možeš vježbati sa mnom", rekla je.

Tada mu je sinulo. '''Elena, valjda misliš Elsa'', pitao je suprug. "Elsa, Elena, koga briga", rekla je Hayek. Muž je tada prasnuo u smijeh i rekao kako je Elsa aplikacija za učenje jezika.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene