Salma Hayek u jednom je intervjuu prije nekoliko godina rekla kako ne vjeruje u botoks, a sjajno se snašla nakon što su je na Instagramu optužili da ga koristi.

Galerija


Holivudska glumica Salma Hayek na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s odmora uz more, a fanovi su se brže bolje uhvatili komentiranja. Jedan od komentara je bila i kritika glumici da ima previše botoksa, no Hayek se sjajno snašla.

Vezani članci Salma Hayek (Foto: Instagram) Je li moguće da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Slavna crnka oduševila seksi rođendanskom fotkom Salma Hayek (Foto: Instagram) Bujna crnka proslavila se vrućim scenama seksa, a 25 godina kasnije njezine obline i dalje oduzimaju dah

"Nemam botoks, ali hvala na savjetu jer sam baš razmišljala da mi je došlo vrijeme i za to", napisala je u odgovoru 53-godišnja glumica.

Salma Hayek u jednom je intervjuu prije nekoliko godina rekla kako ne vjeruje u botoks, pogotovo kada ga koriste mladi ljudi koji si tako unište izgled. Glumica smatra i da su plastične operacije veliki rizik, a ona sama vrlo je konzervativna kada je kozmetika u pitanju.

Popularna Salma nema brige što se izgleda tiče, a i u 53. godini izgleda besprijekorno. Na Valentinovo je proslavila 11. godišnjicu braka sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom, a istaknula je kako su sretni te je rekla i da joj trenutačno ne nedostaje ništa u životu. Par ima i 12-godišnju kćer Valentinu Palomu.

Decentna stigla na crveni tepih pa svima golicala maštu u minijaturnoj haljini na tulumu