Opa!

Zasjenila je svojeg milijardera čim je kročila pred fotografe, a bila je to i savršena prilika da prošeće svu svoju raskoš!

Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Getty Images) Salma Hayek (Foto: Getty Images) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Profimedia) +0 Salma Hayek (Foto: Profimedia) Galerija

Salma Hayek bila je jedna od glavnih zvijezda na londonskoj premijeri dugoočekivanog filma "House Of Gucci".

Holivudska glumica Salma Hayek zablistala je u glamuroznom izdanju na premijeri svojeg novog filma "House Of Gucci" u Londonu, a pažnju svih privukla je bujnim dekolteom, koji je istaknula u zlatnoj haljini.

Pogledaj i ovo showbuzz Obline rado ističe! Salma Hayek jedva je obuzdala svoj nikad raskošniji dekolte, uska haljina djelovala je kao da će se raspuknuti svaki čas!

55-godišnja Salma na crveni je tepih stigla u pratnji svojeg supruga milijardera Francoisa-Henrija Pinaulta, koji je pokraj nje ostao i gotovo neprimijećen. Glumica je za tu priliku, naravno, odabrala Gucci haljinu, koja joj je pristajala kao salivena i koja je savršeno naglasila sve njezine atribute vrijedne divljenja. 

Osim Salme, na premijeru su stigli i Lady Gaga, Adam Driver i Camille Cottin, koji u seriji igraju jedne od glavnih uloga. Inače "House of Gucci" redatelja Ridleyja Scotta jedan je od najočekivanijih filmova ove godine, a u središtu njegove radnje nalazi se jedna od najpoznatijih talijanskih obitelji svih vremena.

Otkako su se pojavile prve fotografije sa snimanja, film intrigira javnost, a sudeći po komentarima na YouTubeu, mnogi su oduševljeni glumom Lady Gage i komentiraju kako nema toga što ona ne može napraviti te su poručili da je savršen izbor za ulogu Patrizije Reggiani, poznate i pod nadimkom "crna udovica". 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +4 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Vedran Ćorluka snimljen u javnosti prvi put nakon mjesec dana, mnoge je iznenadio njegov novi imidž!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene