Glumica Salma Hayek i glumac Owen Wilson snimat će film u Hrvatskoj.

Galerija


Nakon što je ovog proljeća upoznala ljepote Lijepe naše, holivudska glumica Salma Hayek ponovno se vraća u Hrvatsku. Ili se tako barem šuška. 

Vezani članci Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio! Mamma Mia u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Glumice iz filma "Mamma Mia" oduševljene Hrvatskom: "Vis je najljepše mjesto gdje sam bila"!

Filmski set "The Hitman's Wife Bodyguard" u Rovinju i Zagrebu je okupio slavne face Ryana Reynoldsa, Salmu Hayek i Samuela L. Jacksona, a sada postoji mogućnost da još jedan holivudski film bude snimljen upravo u Hrvatskoj. 

Redatelj Mike Cahill (39) režirat će znanstveno fantastični film 'Bliss', a uz glumca Owena Wilsona (50) na velikim ekranima vidjet ćemo i Salmu Hayek. To ne bi bilo osobito zanimljiva niti posebna informacija da američki mediji nisu počeli pisati kako će dijelovi tog filma biti snimani kod nas. 

U filmu, Wilson igra Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život mijenja kad upozna siromašnu Isabel koja živi na ulici i vjeruje kako svije tu kojem živimo nije stvaran.

Iako se Salma na Instagramu oprostila od Lijepe naše i sa svojim obožavateljima podijelila koliko joj se svidjela gastronomska ponuda, kao i priroda naše zemlje, čini se da neće biti dugo odsutna iz Hrvatske. 

Fantastičnom tijelu supruge našeg nogometaša nema premca: Fotke u badiću mame uzdahe...