Salma Hayek ponovno je stigla u Hrvatsku, ovoga puta u prekrasni Split.

Galerija


U Splitu je počelo snimanje filma "Bliss" u kojem glavne uloge imaju Owen Wilson i Salma Hayek.

Vezani članci Uhićenje osumnjičenog za ubojstvo u Omišu DORH objavio detalje nezapamćene likvidacije u Omišu: Trojac osumnjičen za ubojstvo ide u istražni zatvor na mjesec dana Djevojčica stavila prvi ukras na jelu u Splitu Djevojčica vidjela usamljenu jelku na splitskom trgu i odlučila staviti prvi ukras te pokrenula božićni duh: "Ovo je predivno čudo"

Tako je zanosna meksička glumica po drugi put u nekoliko mjeseci posjetila Hrvatsku zbog poslovnoh obaveza, no naša ju je zemlja oduševila i privatno, pa je sa suprugom milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom iskoristila i pokoji slobodni dan kako bi posjetila Brijune te uživala u prirodnim ljepotama.

Glumica je tada snimala film "The Hitman's Wife Bodyguard" u Rovinju i Zagrebu s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom, a novi ju je projekt sada odveo u prekrasni Split.

Wilson je u Split stigao u petak pa društvenim mrežama već kolaju njegove fotografije s obožavateljima za koje je rado pozirao, a obišao je jedan od najpoznatijih splitskih restorana.

Posljednje scene ovaj holivudski duo snimio je u prekrasnoj Galeriji Meštrović, a filmsku ekipu iznenadila je kiša, pa je Salma u prekrasnoj, crnoj haljini do automobila otpraćena s velikim kišobranom koji joj je nad glavom držao jedan od članova brojne filmske ekipe.

Riječ je o filmu vrhunske produkcije čije će emitiranje za Split biti odlična svjetska reklama i promocija destinacije.

Razmažena nasljednica zgrozila oca multimilijardera iznosom koji želi potrošiti na vjenčanje