Na setu filma "Bliss" u Splitu su i Owen Wilson i Salma Hayek koji izgledaju jako elegantno.

Galerija


Nakon što je na proljeće u Rovinju sniman film "The Hitman's Wife's Bodyguard", i ovo je ljeto jadranska obala postala set još jednog holivudskog filma.

Vezani članci Owen Wilson, Salma Hayek (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ovaj put se nisu uspjeli sakriti! Svjetski poznata glumačka imena od ranog jutra rade punom parom Samuel L. Jackson u Rovinju (Foto: Matija Habljak/Pixsell) Holivudske face istražuju hrvatske delicije: Salma Hayek i Samuel L. Jackson nisu odoljeli medu s tržnice

U Splitu se tako snima film "Bliss", a glavne junake tumače Owen Wilson i Salma Hayek, velike zvijezde. Snimanje je započelo u ponedjeljak, a od tada Salmu i Owena fotografi i obožavatelji prate u stopu. 

Ništa drugačije nije bilo ni danas. Slavni dvojac je od ranog jutra snimao, da bi kasnije otišli na ručak u gradu pod Marjanom vrlo dotjerani i elegantni. Snimali su na Rivi, a Salma je pažnju privlačila bijelom haljinom koja joj je savršeno pristajala. 

Salma je u Hrvatskoj već boravila ove godine s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Rayanom Reynoldsom za potrebe snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard"

Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat