Ima 53 godine

Vatrena latina pokazala svu svoju raskoš dok uživa na odmoru sa suprugom milijarderom koji ju mazi i pazi

Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek i Henri Pinault za ovogodišnji su ljetni odmor odabrali Grčku.

Holivudska glumica Salma Hayek ove se godine na ljetni odmor odlučila uputiti u Grčku, gdje uživa punim plućima, a društvo joj pravi njezin suprug i milijarder Henri Pinault.

53-godišnja Salma trenutke s odmora dijeli i na društvenim mrežama, između ostalog i fotografiju u crnom bikiniju kojom je pokazala svu raskoš svojih oblina po kojima je uz glumački talent poznata u svijetu, ali i top formu kojom se može pohvaliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Uz to glumica je podijelila i jednu zaljubljenu fotografiju s Henrijem i pokazala kako izgleda njihova ljubav u doba korone, a priznala je i da joj se svidjela grčka lokalna glazba kada se fotografirala s malenim uličnim sviračem.

"Izgledaš poput grčke kraljice koja čeka da ju otkriju", "Kakva ljepotica", "Nevjerojatno si lijepa", "I dalje razvaljuješ", "Ti si ljubav mog života", poručili su joj obožavatelji. 

Salma i francuski poduzetnik čija se imovina procjenjuje na 33,2 milijarde dolaru u braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u Parizu na samo Valentinovo.

"Henri je najbolji suprug na svijetu. Mogu biti to što jesam s njim i nemam osjećaj da me netko u tome sputava", bila je izjavila u jednom od intervjua.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene