Salih Bademci i supruga İmer Özgün u braku su od 2015., a sveukupno su zajedno osam godina. Zadnji put su pozornicu dijelili u srednjoj školi, a na setu serije ''Istanbulska nevjesta'' odlično su se snašli.

Galerija


Zadnjih mjeseci večernji termini gledatelja Nove TV rezervirani su za seriju ''Istanbulska nevjesta'' koja je osvojila publiku diljem svijeta posebno zbog toga što se priča o strastvenoj ljubavi i obitelji Boran temelji na istinitim događajima. Glavne uloge, odnosno uloge četiri brata, utjelovili su Salih Bademci, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal te Özcan Deniz.

 

A post shared by Salih Bademci (@bademcisalih) on

Vezani članci Özcan Deniz (FOTO: PR) Pohvalio se na Instagramu: Zvijezda ''Istanbulske nevjeste'' i turski zavodnik u 46. godini postao je otac Istanbulska nevjesta Najpoznatija televizijska braća iz "Istanbulske nevjeste" otkrila su nam koliko poznaju Hrvatsku i stižu li nam u posjet

Sa Salihom Bademcijem u seriji glumi i njegova supruga İmer Özgün s kojom je u braku od 2015. godine, a koja je u seriji utjelovila njegovu ljubavnicu Esre.

"Prema reakcijama s društvenih mreža, ljudi su jako zadovoljni s nama. Često napišu: 'Evo glumca koji svoju suprugu iz serije vara s vlastitom ženom'", prenosi njegovu izjavu časopis Story.

 

A post shared by Salih Bademci (@bademcisalih) on

Turski glumac dodao je i da obično dobivaju samo lijepe komentare koji ih zabavljaju.

Salih i supruga İmer rupoznali su se još u školskim klupama, a zadnji put su pozornicu dijelili u srednjoj školi. Na setu serije ''Istanbulska nevjesta'' odlično su se snašli. Par je zajedno sveukupno već osam godina, a kako kaže Salih, njihova ljubav i dalje raste, piše časopis Story.

Za više informacija o seriji ''Istanbulska nevjesta'' čitajte na novatv.hr. 

 

A post shared by Salih Bademci (@bademcisalih) on