Ljubavne zavrzlame

Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica''

Salih Bademci (Foto: Instagram) Salih Bademci (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Salih Bademci (Foto: Instagram) Salih Bademci (Foto: Instagram) Salih Bademci (Foto: Instagram) +0 Salih Bademci (Foto: Instagram) Galerija

Salih Bademci i supruga İmer Özgün u braku su od 2015., a sveukupno su zajedno osam godina. Zadnji put su pozornicu dijelili u srednjoj školi, a na setu serije ''Istanbulska nevjesta'' odlično su se snašli.

Zadnjih mjeseci večernji termini gledatelja Nove TV rezervirani su za seriju ''Istanbulska nevjesta'' koja je osvojila publiku diljem svijeta posebno zbog toga što se priča o strastvenoj ljubavi i obitelji Boran temelji na istinitim događajima. Glavne uloge, odnosno uloge četiri brata, utjelovili su Salih Bademci, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal te Özcan Deniz.

 

A post shared by Salih Bademci (@bademcisalih) on

Pogledaj i ovo Istanbulska nevjesta Zvijezde turske uspješnice Najpoznatija televizijska braća iz "Istanbulske nevjeste" otkrila su nam koliko poznaju Hrvatsku i stižu li nam u posjet

Sa Salihom Bademcijem u seriji glumi i njegova supruga İmer Özgün s kojom je u braku od 2015. godine, a koja je u seriji utjelovila njegovu ljubavnicu Esre.

"Prema reakcijama s društvenih mreža, ljudi su jako zadovoljni s nama. Često napišu: 'Evo glumca koji svoju suprugu iz serije vara s vlastitom ženom'", prenosi njegovu izjavu časopis Story.

 

A post shared by Salih Bademci (@bademcisalih) on

Turski glumac dodao je i da obično dobivaju samo lijepe komentare koji ih zabavljaju.

Salih i supruga İmer rupoznali su se još u školskim klupama, a zadnji put su pozornicu dijelili u srednjoj školi. Na setu serije ''Istanbulska nevjesta'' odlično su se snašli. Par je zajedno sveukupno već osam godina, a kako kaže Salih, njihova ljubav i dalje raste, piše časopis Story.

Za više informacija o seriji ''Istanbulska nevjesta'' čitajte na novatv.hr. 

 

A post shared by Salih Bademci (@bademcisalih) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene