nova pravila

Dobila viška kilograma pa joj dali otkaz - A onda je sve krenulo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modnim svijetom uskoro se pročula poruka da 'mršavice' nisu in, a i modni divovi podržali su ovaj trend.

Njih često nazivaju 'plus size' manekenkama, ali ove su ljepotice zahvaljujući svojoj samouvjerenošću, ljepotom i ženstvenim oblinama završile na naslovnicama prestižnih časopisa te postale slavna imena u manekenskim vodama.

Pogledaj i ovo showbuzz Manekenke bucke Najpoznatije 'plus size' ljepotice koje su svojim oblinama zaludile svijet!

U zadnje se vrijeme puno govori o manekenkama koje ne ispunjavaju standarde ženske ljepote već su odlučile poslati poruku da prava ljepota nema mjera. Veliki Calvin Klein odlučio da zvijezda njegove kampanje bude 'plus size' manekenka Myla Dalbesio, a toje podržao i američki Vogue koji je u svom posljednjem editorijalu imao nekoliko modela punije građe.

U zadnje se vrijeme modna industrija sve više okreće realističnijim proporcijama ženskog tijela, koje nisu tako teško nedostižne za većinu dama na planeti. Ovo su ljepotice koje su pokrenule cijelu priču.

Veličina nije bitna – one su ponosne na svoje zavodljive ženske obline!

1. Emme Aronson je jedna od prvih plus size modela koji su se proslavili. Emme danas ima 51 godinu, a manekenstvom se bavila tokom svojih dvadesetih kada je bila jedna od vodećih plus size modela. 

2. Tara Lynn često je puta prozvana jednom od najljepših 'plus size' manekenki. Mnogima je zapela za oko kada je pozirala za naslovnicu Elle Spain u crnom bodiju i crnoj, zavodljivoj kožnoj jakni. Trenutno pozira za mnoga modna imena kao što je Forever 21,

 

A photo posted by Tara Lynn (@taralynn) on

3. Saffi Karina sinonim je za 'plus size' manekenku. Ova je ljepotica prošle godine osnovala Curve Project London, prvu organizaciju u Britaniji koja pomaže plus size modelima da pronađu posao i steknu samopouzdanje.

Karina je inače radila dugi niz godina za jednu od najboljih agencija u modelingu dok nije dobila koji višak kilograma, nakon čega je agencija raskinula ugovor sa njom.

 

A photo posted by S A F F I (@mssaffi_k) on

4. Marquita Pring manekenka je koja je dugi niz godina radila za Fox Model kao njihov glavni plus size model, a nakon 8 godina suradnje, primila je mail koji je obavještava da im više neće biti potrebne njene usluge nakon odluke da ugase svoju plus size kolekciju.

Nakon toga, Pring je prešla u IMG gdje je nastavila graditi svoju manekensku karijeru.

 

A photo posted by marquitapring (@marquitapring) on

5. Tess Munster poznatija kao Tess Holliday, proslavila se 2011. kada ju je „A&E“ izabrao za dokumentarnu seriju „Heavy“. Za sebe kaže da potiče pozitivno gledanje vlastitog tijela, a talijanski Vogue proglasio ju je jednom od najljepših 'plus size' manekenki na svijetu. 

Feeling like a million bucks y'all ❤️

Posted by Tess Holliday on Tuesday, April 28, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene