Bilo je svega!

Nastupi za pamćenje prve polufinalne večeri Eurosonga: Sado mazo i lebdenje izazvali najveću pažnju!

Hatari (Foto: Instagram) Hatari (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hatari (Foto: Screenshot Youtube) Kate Miller-Heidke (Foto: Screenshot Youtube) Hatari (Foto: Instagram) Hatari (Foto: Instagram) Kate Miller-Heidke (Foto: Instagram) Kate Miller-Heidke (Foto: Instagram) +0 Kate Miller-Heidke (Foto: Instagram) Galerija

Bend Hatari s Islanda i Kate Miller-Heidke iz Australije ostat će zapamćeni po najzanimljivijim nastupima prve polufinalne večeri Eurosonga.

Prva je polufinalna večer Eurosonga iza nas i poznata su imena prvih deset izvođača koje ćemo gledati u velikom subotnjem finalu. Među njima su se našli i naši susjedi iz Srbije i Slovenije, no pažnju gledatelja ispred malih ekrana i publike u dvorani izazvali su nastupi islandskih i australskih predstavnika.

Pogledaj i ovo Alessandra Mele - 2 zapalila tiktok Prošlogodišnja predstavnica Norveške na Eurosongu sa svojim je fanovima uglas pjevala "Mamu ŠČ", evo kako to zvuči!

Naime, techno punk rock bend Hatari s Islanda nakon upečatljivog nastupa u sado mazo stilu postao je jedan od glavnih favorita ovogodišnjeg natjecanja, a njime je zapravo htio poslati po njima važnu poruku.

Riječ je o bendu čiji su članovi Klemens Nikulásson Hannigan, Matthías Tryggvi Haraldsson i Einar Hrafn Stefánsson poznati po osebujnom imidžu, koji uključuje odjevne predmete od lateksa, kože i lanaca, te kontroverznim izjavama izazivaju mnoštvo podijeljenih rekacija. Dok se neki zgražaju nad njihovim provokativnim nastupima i pjesmama, drugi ih obožavaju.

"Pjesma je mračna vizija budućnosti, upozorenje na ono što vidimo kao moguću stvarnost ako ne volimo jedni druge", izjavili su u jednom od intervjua prije nekoliko mjeseci u intervjuu za Eurosong.hr.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HATARI (@hatari_official) on

Uz Islanđane, publici je za oko zapela predstavnica Australije 37-godišnja Kate Miller-Heidke koja je osim iznimnim vokalnim sposobnostima oduševila i scenskim nastupom koji su neki proglasili i najzanimljivijim. Ona je u društvu pratećih plesačica lebdjela u zraku dok je pjevala o temi postporođajne depresije.

Prije samo nekoliko tjedana Kate se u bolnici oporavljala od teške infekcije noge, zbog koje joj je prijetila i amputacija.

"Vratila sam se iz Europe s ozbiljnom infekcijom zbog koje mi je prijetila amputacija, pa čak i smrt. Sve zbog žulja. Svi koji su nosili visoke potpetice znaju da one mogu biti ubojite, ali nikad to nisam shvaćala doslovno", napisala je uz fotografiju iz bolnice koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Miller-Heidke (@katemillerheidke) on

Druga polufinalna večer Eurosonga bit će održana u četvrtak 16. svibnja i tada nastupa hrvatski predstavnik Roko Blažević s pjesmom "Dream", a finale je u subotu 18. svibnja. 

U prvoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici iz 17 zemalja, a prolazak u finale izborili su predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Youtube Screenshot) Jason Priestly (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) +13 Tori Spelling (Foto: Youtube Screenshot) Zanimljivosti Ekipa se vratila: Pogledajte prvi trailer za najnovije nastavke omiljene serije koju ćemo uskoro opet gledati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene