'The Brothers Grimsby' novi je film popularnog komičara Sache Barona Cohena koji će se u kinima pojaviti 2016. Film već sada izaziva kontroverze.


Iako još nije ni objavljen, film 'The Brothers Grimsby' već izaziva kontroverze. Kada znate da Sacha Baron Cohen ima veze s filmom onda je jasno da kontroverze nisu mogle izostati. Gledali smo ga kao Borata, Bruna, Diktatora... i njegovi filmovi uvijek nekog naljute iz ovog ili onog razloga. Tako će izgleda biti i ovog puta.

Stiže prinova - Glumica trudna već tri mjeseca!

Vezani članci Slika nije dostupna Stiže prinova - Glumica trudna već tri mjeseca! Slika nije dostupna U 'sendviču' ljepotica: Svaki muškarac bi mu pozavidio!

Film 'The Brothers Grimsby' komedija je o dva brata od kojih je jedan vrhunski špijun koji će doći u situaciju da spašava svijet uz svog brata koji je inače huligan. Pogađate, taj brat je Cohen. U filmu se uz slavnog komičara pojavljuje i njegova supruga Isla Fisher, kao i lijepa glumica Penelope Cruz.

Iako trailer za film izgleda prilično nevino, osim scene gdje Sacha sa svojom djevojkom isprobava krevet usred trgovine, film navodno sadrži jednu scenu koja bi mogla razbjesniti mnoge. Oni koji vole britansku kraljicu Elizabethu ili pak Papu Franju, lako bi se mogli naći uvrijeđeni. U toj navodnoj sceni kraljica Elizabetha Papu Franju zarazi virusom HIVa. Ne zna se kako do toga dođe, ali i sama ideja o tome bila je dovoljna da se oko filma podigne prašina i prije no što je objavljen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook