On baš nema granice

Zbog jedne kontroverzne scene ovaj bi film mogao razbjesniti mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'The Brothers Grimsby' novi je film popularnog komičara Sache Barona Cohena koji će se u kinima pojaviti 2016. Film već sada izaziva kontroverze.

Iako još nije ni objavljen, film 'The Brothers Grimsby' već izaziva kontroverze. Kada znate da Sacha Baron Cohen ima veze s filmom onda je jasno da kontroverze nisu mogle izostati. Gledali smo ga kao Borata, Bruna, Diktatora... i njegovi filmovi uvijek nekog naljute iz ovog ili onog razloga. Tako će izgleda biti i ovog puta.

Pogledaj i ovo Sacha Baron Cohen i Isla Fisher - 1 ''Nije fer prema njima...'' Gotovo nitko ne zna kako danas izgledaju već odrasla djeca ovog poznatog para, ona je sad objasnila zašto je to tako

Stiže prinova - Glumica trudna već tri mjeseca!

Film 'The Brothers Grimsby' komedija je o dva brata od kojih je jedan vrhunski špijun koji će doći u situaciju da spašava svijet uz svog brata koji je inače huligan. Pogađate, taj brat je Cohen. U filmu se uz slavnog komičara pojavljuje i njegova supruga Isla Fisher, kao i lijepa glumica Penelope Cruz.

Iako trailer za film izgleda prilično nevino, osim scene gdje Sacha sa svojom djevojkom isprobava krevet usred trgovine, film navodno sadrži jednu scenu koja bi mogla razbjesniti mnoge. Oni koji vole britansku kraljicu Elizabethu ili pak Papu Franju, lako bi se mogli naći uvrijeđeni. U toj navodnoj sceni kraljica Elizabetha Papu Franju zarazi virusom HIVa. Ne zna se kako do toga dođe, ali i sama ideja o tome bila je dovoljna da se oko filma podigne prašina i prije no što je objavljen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene