U više navrata su je kritizirali kako je premršava, a glumica Tara Redi na najnovijim fotkama ne izgleda baš obećavajuće.


Tara Reid se s dečkom zaputila na ručak, a njezino izdaje opet je podignulo nekoliko obrva.

>>> Besprijekorna na crvenom tepihu? POGLEDAJTE bolje!

Vezani članci Helen Hunt U 57. godini može se pohvaliti odličnom linijom: Zbog promjena na licu našla se na udaru kritika, ali za ovo dobiva same pohvale Meghan Trainor Nekad je "pljuvala" mršavice, a onda je i sama izgubila mnogo kilograma te izgradila sofisticiraniji stil

  37-godišnja glumica, iako je bila pokrivena od glave do pete, pokazala je sablasno mršavu figuru. Odjevena u traperice, žutu majicu i šarenu maramu, Tara je nabacila osmijeh i prošla pored paparazza.

Premršave noge u uski struk su još jednom dokazali kako glumica ima problema s kilgramima.

No iako je američki meidji kude zbog izgleda, karijera joj je opet procvjetala. Slavna plavuša koja se proslavila ulogom u 'Američkoj piti', nedavno je opet bila ne filmskim platnima.Tara je glumila u trash filmu 'Sharknado', niskobudžetnog filma koji je snimljen za jednu američku TV postaju. Riječ je o filmu o morskim psima koji zahvaljujući tornadu u Meksičkom zaljevu završavaju u oluji i padaju u domove stanovnika Los Angelesa koji je, na sreću za morske pse, poplavljen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook