Sabina Glasovac bila je gošća emisije "Zdravlje na kvadrat" u kojoj je otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz svog aktivnog života.

Galerija


U emisiju "Zdravlje na kvadrat" kao gošća ovog je vikenda stigla saborska zastupnica Sabina Glasovac, a za početak se malo razgovaralo o povijesti, točnije o cipelama na potpeticu.

Vezani članci Vlaho Arbulić Ima diplomu s FER-a, bio je maneken, sad je glazbenik, a evo i koliko je ponosan na sebe zbog svojih postignuća Dino Petrić Bio je perspektivni nogometaš, a sad ga prati titula najzgodnijeg pjevača: ''Jesam li slobodan? Branit ću se šutnjom''

Poznati talijanski izumitelj Leonardo da Vinci primio se posla i izradio vrlo udobnu konstrukciju koja podsjeća na suvremenu žensku štiklu. Odjeća tog vremena izgledala je glomazno i da bi žene izgledale što vitkije i elegantnije, bilo je potrebno povećati visinu. Uz to, i ulice su u tim vremenima bile prljave i blatnjave. Hodanje na tim platformama čuvalo je žene, ali i muškarce, od blata!

Dakle, Sabinina zadaća je bila da urednika i voditelja emisije Dalibora Bosančića nauči hodati, ali i trčati u potpeticama. Kad su mogli muškarci u nekim stoljećima prije, može i on u 21.,

Liječnici često kažu da zbog štikli žene imaju problema sa skoliozom i problema s čukljevima.

“A to znam. Ja sam ta koja ima skoliozu. Sad je li od štikli, ili nije, ne znam, ali imam problema s kralježnicom. Inače, idem na te redovite sistematske preglede. Kažu liječnici da je sve uredu. Međutim sad malo nakon Covida moram priznati da nisam u formi kakvoj sam navikla biti, ne mogu ni trenirati, pa sam to zamijenila hodanjem. Hodam oko 7 kilometara”, izjavila je Sabina.

Trenirala je taekwondo, tenis, čak i boks. Obvezno u treningu koristi girje, ter-x, vježba samo težinom svoga tijela to jest voli workout treninge. Unatoč preboljenom Covidu forma je i dalje tu, a nakon vježbanja se ogladni, a onda naravno, priča o hrani!

“Volim sve. Podrijetlom sam iz Slavonije, a živim u Zadru dvadeset i nešto godina i onda, zimi sam kontinentalni tip u prehrani, ali ljeti sam više mediteranski. Nema namirnice koju ne volim. Ljeto kad dođe školjke obožavam, to mi je ono... Znam da ne treba pretjerivati i ne ograničavam se u hrani koju pojedem", otkrila je Sabina.

Doručak ne preskače. Dnevno mora imati obvezno tri obroka. Kavu je izbacila. Pije čaj, pravi smoothie, za ručak obvezno meso. Za svoju liniju kaže kako je, vjerojatno, u pitanju genetika. Otkriva da je ponekad i pod stresom zbog posla u Saboru.

"Pa ovisi, kako kad. Ja sam osoba, ma voljela bih da sam mirnija, da me manje stvari pogađaju i ne uznemiravaju", zaključila je.

Zato kad nema Sabora, sport joj je inspiracija.

“Od umjetničkog klizanja Sandre Dubravčić, preko odbojke, rukometa, nogometa, skijanja, skijaških skokova, i naša Milka, neizostavna. Ali recimo sport za kojim sam bila luda kad sam bila klinka je košarka", prisjetila sam Sabina i nekih davnih dana.

Seve već dugo nismo vidjeli u sportskom izdanju, a sada se pohvalila da je u formi života i znamo čemu to može zahvaliti

Ona je presudila vezi Jennifer Lopez, tajni potpisani dokument to i dokazuje, a svi se pitaju je li stvarno moguće?