Nije baš bilo dobro

Za prijateljicu bi napravila sve, ali je li zbog ovog poteza ipak požalila: "Ako može ona, zašto ne bih mogla i ja?"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Branka Čikeš i Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Sabina Čorbić Šindilj Branka Čikeš i Sabina Čordić Šindilj - 2 +0 Branka Čikeš i Sabina Čordić Šindilj - 1 Galerija

Sabina Čorbić Šindilj u show "Supertalent" se prijavila na poticaj prijateljice Branke Čikeš koja je i sama nastupila pred žirijem.

Sabina Čorbić Šindilj završila je umjetničku školu i bavi se slikanjem, a na pozornicu showa "Supertalent" izašla je nakon svoje prijateljice Branke Čikeš koja ju je motivirala da se prijavi i da zajedno dođu, jer, kako kaže, ako može Branka, zašto ne bi mogla i ona.

Neostvarena želja joj je baviti se svojom strukom i živjeti od nje. Pjevanje joj je hobi, a pohađala je glazbenu školu za violinu, od koje je odustala jer su je, tvrdi, boljeli prsti i bilo joj je teško držati instrument ispod brade. 

Sabina je pred žirijem zapjevala Abbinu pjesmu "Chiquitita", ali iksevi su se samo krenuli nizati, jedan za drugim.

Prema Brankinom mišljenju Sabina je bila dobra, ali da je žiri rekao svoje.

"Mislim da nema tuša ni tuš kabine koji može sakriti ovakvo pjevanje", zaključio je Davor Bilman.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +6 Nina Martina Korbar Celebrity Smršavjela je nevjerojatnih 60 kila pa odlučila slijediti svoje snove: ''Mislila sam da ne zaslužujem to nešto, doživjela sam razne osude''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani Marwen Torkhani +11 Marwen Torkhani Celebrity Sa samo 16 godina zaljubio se u Splićanku zbog koje je doselio u Hrvatsku, no u rodnom Tunisu ostavio je važnu osobu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene